Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiakban miért nincs olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakban miért nincs olyan érzés hogy jó lenne nem egyedül megöregedni hanem egy társsal?

Figyelt kérdés

28-40 éves férfiak többsége csak a buliknak él, kalandoznak.

Bennük hogy nem merül tel hogy meg is öregszenek majd és 50-60 évesen is alkalmi "kapcsolatok"lesznek

2023. dec. 10. 18:33
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom. Nekem rengeteg ismerősöm van, aki nem jár bulizni.
2023. dec. 10. 18:34
 2/30 anonim ***** válasza:
85%
Te új vagy az oldalon?
2023. dec. 10. 18:38
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
60 évesen ráérnek?
2023. dec. 10. 18:51
 4/30 anonim ***** válasza:
81%

Rendszeresen gondolok erre. 20 évesen is gondoltam erre. Minden szakításnál gondolok erre.

De ugyanakkor megnézem a sok veszekedő, egymást maró, munkahelyen a párjukat kibeszélő 40-es, 50-es megsavanyodott házaspárt, nem vagyok benne biztos, hogy feltétlenül jobb annak, aki házas.

Egyébként én nem élek a buliknak, és nem kalandozok. Pont emiatt nem találok rendes kapcsolatot már évek óta, mert nálam nem a szex-szel indul, és főleg nem a legelső találkozáskor. A legtöbb mostani nő meg egyből így kezdené. Bocs, ez nem kell. Az alkalmi kapcsolatok sokkal rosszabbak, mint amikor valaki "incel" vagy ehhez hasonló. Ha "incel" vagy, legalább nem érzed magad egy darab húsnak.

2023. dec. 10. 19:01
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
4, pont azért szarok azok a kapcsolatok, mert annyi az alapja, hogy elkezdtek dugni. És azt hitték, minden más jó lesz, ha szex van.
2023. dec. 10. 19:03
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
5: Tudom. Meg a szex akkor jó, ha szereted is a másikat. Ha nincsenek érzelmek, akkor az nem sokban különbözik egy társas maszturbációtól. (4. voltam)
2023. dec. 10. 19:09
 7/30 anonim ***** válasza:
67%
Én már 39 évesen olyan nőt szeretnék találni aki mellett akár meg is öregedhetek. Talán mostanra jutottam el az önismeret és a tapasztalat azon szintjére hogy legyen egy olyan párkapcsolatom ami az életem végéig tart. De ha az embernek van gyermeke is, ez már nehezített pálya.
2023. dec. 10. 19:12
 8/30 anonim ***** válasza:
75%
Jó lenne nem egyedül megöregedni hanem egy társsal leélni a hátralévő életemet de kb 0 százalék esélyem van rá hogy megtaláljam azt a nőt akivel kölcsönösek az érzelmek,a világlátás és a célok szóval nagyjából elengedtem én ezt azt egészet a rákba.
2023. dec. 10. 19:22
 9/30 anonim ***** válasza:
72%

És a nőkben miért nincs?

Évek óta nem találok értelmes nőt, aki megállapodna. 27F

2023. dec. 10. 19:23
 10/30 anonim ***** válasza:
77%

Egy szerető családban szeretnék megöregedni a párommal ez nagyon jó lenne sokat gondolok erre.

29 vagyok és csak egy normális nőt keresek de nem találok sehol.

Én egy full átlagos pasi vagyok aki nem kell senkinek ezért a munkában menekültem, ez maradt csak.

Már csak nevetek az egész szituáción.

2023. dec. 10. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!