Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakban miért nincs olyan érzés hogy jó lenne nem egyedül megöregedni hanem egy társsal?
28-40 éves férfiak többsége csak a buliknak él, kalandoznak.
Bennük hogy nem merül tel hogy meg is öregszenek majd és 50-60 évesen is alkalmi "kapcsolatok"lesznek
Rendszeresen gondolok erre. 20 évesen is gondoltam erre. Minden szakításnál gondolok erre.
De ugyanakkor megnézem a sok veszekedő, egymást maró, munkahelyen a párjukat kibeszélő 40-es, 50-es megsavanyodott házaspárt, nem vagyok benne biztos, hogy feltétlenül jobb annak, aki házas.
Egyébként én nem élek a buliknak, és nem kalandozok. Pont emiatt nem találok rendes kapcsolatot már évek óta, mert nálam nem a szex-szel indul, és főleg nem a legelső találkozáskor. A legtöbb mostani nő meg egyből így kezdené. Bocs, ez nem kell. Az alkalmi kapcsolatok sokkal rosszabbak, mint amikor valaki "incel" vagy ehhez hasonló. Ha "incel" vagy, legalább nem érzed magad egy darab húsnak.
És a nőkben miért nincs?
Évek óta nem találok értelmes nőt, aki megállapodna. 27F
Egy szerető családban szeretnék megöregedni a párommal ez nagyon jó lenne sokat gondolok erre.
29 vagyok és csak egy normális nőt keresek de nem találok sehol.
Én egy full átlagos pasi vagyok aki nem kell senkinek ezért a munkában menekültem, ez maradt csak.
Már csak nevetek az egész szituáción.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!