Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiakban miért nincs olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakban miért nincs olyan érzés hogy jó lenne nem egyedül megöregedni hanem egy társsal?

Figyelt kérdés

28-40 éves férfiak többsége csak a buliknak él, kalandoznak.

Bennük hogy nem merül tel hogy meg is öregszenek majd és 50-60 évesen is alkalmi "kapcsolatok"lesznek

2023. dec. 10. 18:33
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Én örökre terveztem mindig a párkapcsolatot. Örökké tudtam volna szeretni őket, ha nem hagynak el. És házam is van ^^
2023. dec. 10. 22:24
 22/30 anonim ***** válasza:
64%
20: azért ez komoly, már nem csak a "mamahotel" a gáz, hanem az önállóan, egyedüliként fenntartott albi is? Félre ne érts, tök jó a kommented, nem azon trollkodom, csak nekem ez azért már meredek.....
2023. dec. 11. 17:13
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
22. Egy onalloan fenntartott albiba meg az a bajuk hogy " nincs meg ugy a biztonsag" a nok tobbsegenek nem tul oszinte a mosolya ha oda kell gyereket szulni.
2023. dec. 11. 17:19
 24/30 anonim ***** válasza:
67%
#23: a nőt gyerekkel úgyis elhagyják, ahelyett hogy a pasitól akarja a házat, saját magának kell egy, hogy ha megcsalják is vihesse a családot valahova, és ezt nő mondja...
2023. dec. 11. 17:35
 25/30 anonim ***** válasza:
31%

A nők többsége minél több toppasival akarja megdugatni magát, mint a nyulaknál.

Primitív ösztönlények.

2023. dec. 11. 20:32
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

24, hm én ugyan nem tudtam megdolgozni ezért még, de örököltem egy lakást nőként. Több ismerősöm is albérletbe szült. Mondjuk az én köreimben sokkal gyakoribb a saját lakás is, de jellemzően nőknek vesznek a szülők, hogy ne legyen annyira kiszolgáltatott helyzetben, ha unokát szülne... Nekem van párkapcsolatom, de páromék 3-an osztoznak egy lakáson majd a tesóival, bár nyilván azt is csak akkor, ha a szülők nem lesznek. Szerencsére a nagyszülei is élnek még!

Úgyhogy mi örülünk, hogy van tető a fejünk felett. Egy barátnőm albérletben él és öröksége az kb. Nem lesz, a szüleinek lakáshitele van sajnos. Ő 28 évesen valóban a pénzes szőke herceget várja, mert neki semmije sincs, csak a bútorai.

Kinek mit osztanak a lapok.

2023. dec. 11. 20:58
 27/30 anonim ***** válasza:
dehogy nincs nagyon is csak esélyem nincs.
2023. dec. 11. 21:39
 28/30 anonim ***** válasza:
Volt ilyen igényem de aki munkanélküli és albérletben él azt megélhetési társkeresőnek neveztem. Aztán a sük sükölő funkcionális analfabétát sem szerettem volna bemutatni a gyerekeimnek. Megérte várni és elviselni az önmagát hercegnőnek képzelők gőgjét. 60 fölött találtam meg akivel évek óta együtt élünk.
2024. jan. 25. 14:49
 29/30 anonim ***** válasza:
De van. Csak sokszor túl későn. Amikor rájönnek hogy kéne egy szakácsnő/takarítónő, a még távolabbi jövő tekintetében meg egy ápolónő. Csak sajnos amikorra ez megfogalmazódik sokuk kobakjában akkor már nem vonzóak senkinek :)
2024. jan. 25. 15:00
 30/30 anonim ***** válasza:
29-es Én a válás után rendszeresen főztem és ényemet még vasalatlan ruhában sem jelentem meg sehol. Egyszerűen nem akartam az igényszintem alattival kapcsolatot. Hát kellett másfél évtized mire megtaláltam. 60 fölött lett boldog párkapcsaolatom. Ja most is én főzök és a bejgli is az én feladatom karácsonykor. Ennyit a házvezető nőről.
2024. jan. 27. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!