Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érezte már úgy hogy nem kell senkinek, és lehet egyedül fog megöregedni?
Volt 2 nő az életemben hosszabb rövidebb ideig de csak a pénzem miatt voltak velem , meghogy dolgozniuk sem kellett de aztán kiraktam a szűrűket.
Aztán 7 éve élek egy családi házban egyedül, járok sportolni barátaimmal, járok szórakozni velük hétvégente, járunk nyaralni, meg minden egyéb.
De egy nőnek sem kellek 1 nő sem néz rám, mind elutasít...
Nem vagyok milliomos csak jól keresek havi szinten, ennyi.
Talán egyszer ha elég pénz lesz rá megműttetem az orrom, a fülem, kis plasztika.
Én most is így érzem.
Szerintem a világ 8dik csodája lesz ha sikerül valakit meghóditanom.
Szerintem mindenkinek megvan a párja, csak rá kell találni. Ismerkedni kell, a lécet lentebb tenni.
Másrészt a családos emberek pár év múlva irigykednek a szinglik életvitele miatt. A szinglik a maguk urai, szabadok, nem köti őket semmi, sehova. És ez tényleg egy szabadság, a családos "rabságban" élők szemében. Az érzelem elmúlik, kezd terhessé válni a párod, rigolyái, családi kötelező események, gyerekekkel való foglalkozás.
Úgyhogy van jó oldala is. Ma már kedvelt létforma lett a szingli élet. Sokan akarattal nem párosodnak. Van nekem is ismerősöm, aki jól keres 30 éves elmúlt és éli a nagyvilági életet. Utazik, bulizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!