Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Budapesten a nők legelső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten a nők legelső körben azt nézik a férfiakban, az alapján szűrnek hogy van-e saját lakása vagy bérleményben lakik?

Figyelt kérdés

Egyik haverom már 7 éve él Budapesten, de nő az sosem jött neki össze. Az a problémája, hogy vidékről költözött fel és nincs saját ingatlanja. Albérletben kényszerül lakni, amitől meg nem tud félretenni egy fillért sem gyakorlatilag, így a helyzet nem fog változni soha.

Elmondása alapján társkereséskor a nők ez az amit először néznek, ezt puhatolózzák ki elsőnek, és ez alapján szelektálják a férfiakat. Nagyon sok a férfi, tényleg több százezer egyedülálló férfi körül válogathat egy nő Budapesten, és senki nem akar összejönni egy vidékről felköltözött ingatlan nélkülivel aki bérleményben lakik. Egyszerűen semelyik nő nem kényszerül rá ilyen férfira, hiszen annyi a választékuk mint a tenger.

Ti is ezt tapasztaljátok ismerősi körötökben? Hogy Budapesten ha nincs saját tulajdonú ingatlanod, egyből az esélytelen férfiak közé kerülsz a társkeresési piacon?

2023. okt. 19. 12:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%

Nem.

Otthon terén azt nézik, hogy önállóan lakik-e vagy eltartják-e.

A haverodnak kizárt, hogy a tulajdoni lappal lenne gondja.

F30

2023. okt. 19. 12:49
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt hogy ez a gondja
2023. okt. 19. 12:58
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
Rosszul választ akkor randipartnereket és a felszínes, külsőségekre menő lányok után fut, akiknek nem kell. Én még életemben ne kérdeztem meg egy randipartnertől sem, hogy saját lakásban lakik-e. Viszont, ha 30+-osan még mamahoteles, az azért aggasztóbb. És nem, nem a goldiggerkedés miatt, hanem az önálló, felnőtt életvitel miatt.
2023. okt. 19. 13:03
 4/14 anonim ***** válasza:
89%

Nem.

Legelső körben a külsejét nézem. Következő körben jön az értelmi szintje, személyisége. Harmadik körben pedig az életvitele, céljai, és az, hogy ezekben kompatibilisek vagyunk-e egymással. Ebbe a 3. körbe tartozik az, hogy a szüleivel él-e vagy önálló. A lakás téma akkor kerül terítékre, ha együtt vagyunk és komoly a kapcsolat. Nem zavar, ha albérletben lakik, de szeretném, ha később vennénk közösen lakást, még ha hitelre is.

2023. okt. 19. 13:12
 5/14 anonim ***** válasza:
90%

Soha nem kérdeztem meg ezt férfitól. De azt igen, hogy egyedül él e. Közel a 30-hoz nem járnék már olyannal, aki szülőkkel lakik, vagy még mindig haverokkal és sose élt egyedül / nővel.

Ja és minden volt párom albérletben élt, kivéve a mostanit, akivel már rég összejöttem, amikor meg tudtam, hogy nem albiban lakik, hanem a sajátja. :D Fixen nem ezért nem talál nőt.

2023. okt. 19. 13:14
 6/14 Anton Chigurh ***** válasza:
100%

Egyik barátnőmnek sem számított ez soha... amíg normális körülmények között élek, azzal azt mutatom, hogy fenn tudom tartani magamat.

Szerintem is az a lényeg, hogy mindkét fél képes legyen önállóan is élni, és ha működik a párkapcsolat, akkor lehet magasabb szintre menni együtt, pl. összeköltözni. 🙂

2023. okt. 19. 13:19
 7/14 anonim ***** válasza:
80%
Nekem életem szerelme egy 2 gyermekes, elvált ember volt, albérletben élt Pesten. Szerettem tényleg, csak nekem is van egy kislányom, akitől nem tudok mozdulni. Az lett volna az ötlet, h mivel ott szarakodott a volt asszony, hogy ő jön ide hozzám élni, egyelőre albérletben mi is, de végül csak nem kellettem neki. Ami nagyon fáj a mai napig úgy, hogy "bosszúból" hozzámentem egy orvoshoz. Tudtam akkor is, hogy nem leszek így boldog, de ha leír nekem olyat, hogy nem várhatok rá örökké, akkor nem tudok mit csinálni én sem. Szóval egy cseppet sem zavart az albérlet.
2023. okt. 19. 13:26
 8/14 anonim ***** válasza:
75%

A legelső kör az az, hogy ocsmány vagy-e vagy sem.

Amúgy komolyan azt hiszed hogy az albérletes férfiaknak sosincs barátnőjük?? Mert az hatalmas nagy poén....

2023. okt. 19. 13:32
 9/14 A kérdező kommentje:

"Amúgy komolyan azt hiszed hogy az albérletes férfiaknak sosincs barátnőjük??"

Biztos van néhány, de nem jellemző. Ahhoz hogy Budapesten albérletesként is legyen csajod, ahhoz nagyon előnyös külsővel kell rendelkezned, mint kb. Brad Pitt.

2023. okt. 19. 14:10
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
9- ez egy nagy hazugság, amivel saját magadat korlátozod. Én magam több pasit ismerek, akik boldog kapcsolatban élnek, együtt élnek a barátnőjükkel, albérletben. És egyik sem Brad Pitt.
2023. okt. 19. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!