Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek együtt újra a legelső barátnőmmel, hogyha az egész családom utálja azért, mert cigány én meg magyar vagyok? Bővebben lent! 24/F
Figyelt kérdés
Ő volt a legelső komoly barátnőm, vele vesztettem el a szüzességemet is 2018 karácsonya előtt. 2018 december elején jöttünk össze. Ő akkor 16 éves volt, én 21. Ő (sajnos) cigány és az egész családja is. De az apja például magyar származású csak ő is cigányosan néz ki meg eléggé barna bőrű. Amúgy normális, tiszta cigányok, nem az alja putrik. 10 hónapig voltam együtt a csajjal apám rasszistasága miatt végig titokban. Anyukám nincsen. Apámmal élek. Mostanában párszor láttam a láttam a lányt és nagyon megtetszett és újra össze akarnék vele jönni. Amióta szakítottunk, azóta semmilyen formában nem kommunikáltunk, tehát kb 2 és fél éve. A lány most 20 éves. Facebookon nem ismerősöm, messengren pedig lenémított még szakításunkkor. Számát tudom, de hívni és sms-t írni sem merek, mert nehogy lefotózza, elküldje valamelyik rokonomnak és lebukjak. Azt sem tudom, hogy jelenleg szingli-e. Amúgy 1 telefonom már megbánta ezt a kapcsolatomat. Apám szarrátörte akkor a telefonomat, amikor megtudta hogy együtt vagyunk és hogy kommunikálok vele. Bármire kíváncsiak vagytok, kérdésetek van válaszolok rá. Csak segítsetek!!!2022. febr. 5. 09:55
1/17 anonim válasza:
Szerintem kimeld meg a lanyt magadtol meg az apadtol, nem szeretted elegge ha kidobtad apad miatt. Ertheto ha nem kivancsi rad.
Az o csaladja teged elfogadott?
2/17 anonim válasza:
Egyebkent en magyar vagyok, a gyerekem apja cigany, szakitottam meg kapcsolatot kozeli rokonnal (szulo, nagyszulo) mert ciganyozott.
Gondolj bele abba, ha lesz gyereketek minek teszed ki ot.
3/17 A kérdező kommentje:
#1 Nem én dobtam ki... ő szakított.
#2 ennyire nem gondolok előre, nem feleséget akarok 24 évesen. Csak barátnőt. Pár év együttlét után majd lehet gondolkodni gyerekről.
2022. febr. 5. 10:12
4/17 anonim válasza:
Valamiért vége lett akkor. Mi különbség lenne azóta?
5/17 anonim válasza:
A lány milyen indokkal szakított veled?
6/17 A kérdező kommentje:
Pont ez miatt, hogy megunta azt, hogy titokban vagyunk együtt. Amit meg is értek. De nem tudok vele mit csinálni. Rengetegszer és rengetegféleképpen próbáltam hatni a családomra, hogy fogadják őt el, de sajnos hiába. Pedig amikor együtt voltunk, akkor mind2-en nagyon jól éreztük magunkat együtt, imádtuk egymást és nagyon tetszettünk egymásnak.
2022. febr. 5. 10:47
8/17 A kérdező kommentje:
Hát már cigánnyal már soha nem jönnék össze, egyedül vele. De vele nagyon szeretnék újra!!!
2022. febr. 5. 14:57
9/17 anonim válasza:
De ugyanúgy titokban talalkoznal vele, nem vihetned haza és ez ugyanúgy zavarná őt tehát vagy össze se jönne veled újra vagy gyorsan újra szakitana emiatt. Szóval semmi értelme.
10/17 A kérdező kommentje:
Dehogynem hozhatnám haza. Rengeteget aludtunk egymásnál de főleg ő nálam mivel sokat vagyok magamba itthon éjszaka is és ugyanúgy olyankor nálam aludna
2022. febr. 5. 16:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!