Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan legyek együtt újra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek együtt újra a legelső barátnőmmel, hogyha az egész családom utálja azért, mert cigány én meg magyar vagyok? Bővebben lent! 24/F

Figyelt kérdés
Ő volt a legelső komoly barátnőm, vele vesztettem el a szüzességemet is 2018 karácsonya előtt. 2018 december elején jöttünk össze. Ő akkor 16 éves volt, én 21. Ő (sajnos) cigány és az egész családja is. De az apja például magyar származású csak ő is cigányosan néz ki meg eléggé barna bőrű. Amúgy normális, tiszta cigányok, nem az alja putrik. 10 hónapig voltam együtt a csajjal apám rasszistasága miatt végig titokban. Anyukám nincsen. Apámmal élek. Mostanában párszor láttam a láttam a lányt és nagyon megtetszett és újra össze akarnék vele jönni. Amióta szakítottunk, azóta semmilyen formában nem kommunikáltunk, tehát kb 2 és fél éve. A lány most 20 éves. Facebookon nem ismerősöm, messengren pedig lenémított még szakításunkkor. Számát tudom, de hívni és sms-t írni sem merek, mert nehogy lefotózza, elküldje valamelyik rokonomnak és lebukjak. Azt sem tudom, hogy jelenleg szingli-e. Amúgy 1 telefonom már megbánta ezt a kapcsolatomat. Apám szarrátörte akkor a telefonomat, amikor megtudta hogy együtt vagyunk és hogy kommunikálok vele. Bármire kíváncsiak vagytok, kérdésetek van válaszolok rá. Csak segítsetek!!!

2022. febr. 5. 09:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem kimeld meg a lanyt magadtol meg az apadtol, nem szeretted elegge ha kidobtad apad miatt. Ertheto ha nem kivancsi rad.

Az o csaladja teged elfogadott?

2022. febr. 5. 10:06
 2/17 anonim ***** válasza:
84%

Egyebkent en magyar vagyok, a gyerekem apja cigany, szakitottam meg kapcsolatot kozeli rokonnal (szulo, nagyszulo) mert ciganyozott.

Gondolj bele abba, ha lesz gyereketek minek teszed ki ot.

2022. febr. 5. 10:08
 3/17 A kérdező kommentje:

#1 Nem én dobtam ki... ő szakított.

#2 ennyire nem gondolok előre, nem feleséget akarok 24 évesen. Csak barátnőt. Pár év együttlét után majd lehet gondolkodni gyerekről.

2022. febr. 5. 10:12
 4/17 anonim ***** válasza:
72%
Valamiért vége lett akkor. Mi különbség lenne azóta?
2022. febr. 5. 10:15
 5/17 anonim ***** válasza:
88%
A lány milyen indokkal szakított veled?
2022. febr. 5. 10:38
 6/17 A kérdező kommentje:
Pont ez miatt, hogy megunta azt, hogy titokban vagyunk együtt. Amit meg is értek. De nem tudok vele mit csinálni. Rengetegszer és rengetegféleképpen próbáltam hatni a családomra, hogy fogadják őt el, de sajnos hiába. Pedig amikor együtt voltunk, akkor mind2-en nagyon jól éreztük magunkat együtt, imádtuk egymást és nagyon tetszettünk egymásnak.
2022. febr. 5. 10:47
 7/17 anonim ***** válasza:
47%
Maradj a saját fajtádnál, plíz
2022. febr. 5. 14:47
 8/17 A kérdező kommentje:
Hát már cigánnyal már soha nem jönnék össze, egyedül vele. De vele nagyon szeretnék újra!!!
2022. febr. 5. 14:57
 9/17 anonim ***** válasza:
88%
De ugyanúgy titokban talalkoznal vele, nem vihetned haza és ez ugyanúgy zavarná őt tehát vagy össze se jönne veled újra vagy gyorsan újra szakitana emiatt. Szóval semmi értelme.
2022. febr. 5. 15:51
 10/17 A kérdező kommentje:
Dehogynem hozhatnám haza. Rengeteget aludtunk egymásnál de főleg ő nálam mivel sokat vagyok magamba itthon éjszaka is és ugyanúgy olyankor nálam aludna
2022. febr. 5. 16:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!