Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan legyek együtt újra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek együtt újra a legelső barátnőmmel, hogyha az egész családom utálja azért, mert cigány én meg magyar vagyok? Bővebben lent! 24/F

Figyelt kérdés
Ő volt a legelső komoly barátnőm, vele vesztettem el a szüzességemet is 2018 karácsonya előtt. 2018 december elején jöttünk össze. Ő akkor 16 éves volt, én 21. Ő (sajnos) cigány és az egész családja is. De az apja például magyar származású csak ő is cigányosan néz ki meg eléggé barna bőrű. Amúgy normális, tiszta cigányok, nem az alja putrik. 10 hónapig voltam együtt a csajjal apám rasszistasága miatt végig titokban. Anyukám nincsen. Apámmal élek. Mostanában párszor láttam a láttam a lányt és nagyon megtetszett és újra össze akarnék vele jönni. Amióta szakítottunk, azóta semmilyen formában nem kommunikáltunk, tehát kb 2 és fél éve. A lány most 20 éves. Facebookon nem ismerősöm, messengren pedig lenémított még szakításunkkor. Számát tudom, de hívni és sms-t írni sem merek, mert nehogy lefotózza, elküldje valamelyik rokonomnak és lebukjak. Azt sem tudom, hogy jelenleg szingli-e. Amúgy 1 telefonom már megbánta ezt a kapcsolatomat. Apám szarrátörte akkor a telefonomat, amikor megtudta hogy együtt vagyunk és hogy kommunikálok vele. Bármire kíváncsiak vagytok, kérdésetek van válaszolok rá. Csak segítsetek!!!

2022. febr. 5. 09:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
47%

Haver ne komplikáld ezt,hanem engedd el!

Káposztát melegítünk fel,kapcsolatot nemigen.Jo volt,szép volt,elmúlt.

És azt se feledd el,hogy legtöbb esetben nem a pár egyikének a származása a probléma,hanem a hozzá tartozó rokonsag a gond.Amikor azok kezdenek közelebbről ismerkedni meg járogatni hozzátok!!Na az szokott gond lenni ,és nemigazán jól végződni.

Nincs új a nap alatt-szokták mondani.

Persze lehet pont a tiéd lenne a ritka kivétel.

De, mint mondtam ,ami vegetért az jobb ha emlék marad.

2022. febr. 5. 19:50
 12/17 A kérdező kommentje:
Enyém kivétel ilyen szempontból. És vannak olyanok, akik újra összejönnek.
2022. febr. 5. 21:07
 13/17 anonim ***** válasza:
35%

Nem értem az olyan embereket mint te.

Kiirsz egy kérdést de te ezt igazából már eldontotted. Akkor mit vársz?

Mindenki leirta hogy hülyeség, nem jó ötlet de te továbbra is kötöd az ebet a karohoz hogy ez jó lesz.

Az is roppant érdekes hogy eddig nem jutott eszedbe a csaj csak most hogy láttad. Gondolom kanos lettél és azért. Ha annyira nagyon szeretnéd és hiányzik akkor ez nem akkor jutott volna eszedbe amikor meglattad.

Az idő meg megszepiti az emlékeket de az igazság az hogy ami egyszer problémát jelentett az máskor is fog. Hova tovább jó lehet el se juttok addig hogy újra problémát jelentsen mivel nem véletlen dobott ki, valószínűleg szoba se áll veled.

2022. febr. 6. 18:57
 14/17 A kérdező kommentje:
Semmit sem döntöttem el. Csak szeretném. 2 külön dolog.
2022. febr. 6. 20:49
 15/17 anonim ***** válasza:
88%
Költözz el apádtól. Zsarnokoskodik fölötted és nem hagy felnőtt emberré válni. A döntéseidet megadnak kell meghozni. Így nem lesz belőled normális ember.
2022. febr. 11. 10:36
 16/17 A kérdező kommentje:
Dehogy költözök, ahhoz kellene pár millió, meg ház, stb
2022. febr. 11. 11:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Sajnos sokaknak nem adatik meg, hogy saját ingatlannal induljanak el az életben. Viszont egy idő után nem annyira egészséges dolog a szülőkkel lakni, főleg egy ilyen zsarnokkal mint az apád. Most őszintén mit akarsz csinálni? Ott maradsz az apád házában egész életedben és azt csinálod mindig amit ő mond? Tudom k*rva nehéz elindulni az életben, első melóhely, albérlet, stb. De nem fogod megbánni.
2022. febr. 24. 09:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!