Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 55 évesen hogy bízzak még a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

55 évesen hogy bízzak még a férfiakban?

Figyelt kérdés

Sajnos a sors olyan férfiakkal hozott össze, akikről kiderül, hogy nem megbízhatók. Elsősorban a volt férjem. Ezután a férfiak, akikkel volt kapcsolatom. Egyre inkább nem bízok senkiben, de az önbizalmamat is elveszítettem.

Pszichológushoz képtelen vagyok elmenni és erre nincs is pénzem.

Személyesen erről nem nagyon tudok beszélni senkivel és sajnos nincsenek is olyan megbízható barátnőim, akiknek elmondanám.

Hogy tudnék változtatni magamon?

2024. jan. 2. 11:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
25%

Kerdezo: onismeret, onertekeles. Kit szeretnel, mit szeretnel, tisztaba kellene tenni a kerdest.

55 evesen ha jol tartod magad es szexualisan aktiv vagy, nem egy 65 eves papat fogsz valasztani.

Egy fiatal aktiv pasi meg nem fog szerelmi viszonyban maradni veled.

Miert? Mert ilyen az elet.

Keresek en is aktivan 52 f vagyok, 60 koruluek jelolgetnek folyamatosan akik szerelmi meg egyuttelos minigam kapcsolatot akarnak. Wtf? Komolyan azt hiszik hogy ez menni fog?

Ha ez kell miert nem keres idosebb ferfit? Persze azt se konnyu.

Nem lenne szabad mar ennyi idosen illuziokat kergetni

2024. jan. 2. 13:03
 12/22 anonim ***** válasza:
63%
11 Szerintem iszonyú nagy tiszteletlenség egy számodra full ismeretlen nővel közölni hogy szerinted illúziókat kerget, ezzel ki is lőtted magad nála, mehetsz a következőhöz akit szintén kioktatsz, majd a következő őt is elöldözöd stb. Ilyenkor szerintem az van hogy annyi kis elégedettség morzsához jutsz egy-egy ilyen kioktatással hogy az meg is felel neked, nem potensek már ilyen korban, bőven elég nekik ez a kis "öröm" hogy előadod a lemezedet a nőknek. Mondjuk amúgy van jobb szórakozás is, de ha erre ráfüggtél nem fogod meglátni.
2024. jan. 2. 13:14
 13/22 anonim ***** válasza:
23%

Miert lenne tiszteletlenseg? Feltette a kerdest nem?

Mindenki aki keres, egy illuziot hajszol. No, ferfi, idosebb, fiatalabb.

Senki sem hajlando kompromisszumra.

Te mennyivel erzed magad kulonbnek, anikor te meg engem huzol le ismeretlenul?

Ervelni kellene, elmagyarazni miert nincs igazam….

2024. jan. 2. 13:20
 14/22 anonim ***** válasza:
19%
Amugy ertelmezni sem tudsz, eszem agaban sincs a kerdezovel ismerkedni
2024. jan. 2. 13:22
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

"Mindenki aki keres, egy illuziot hajszol. "

Azért ez elég gyenge volt. Elvileg érvelsz, na mindegy.

"Nem lenne szabad mar ennyi idosen illuziokat kergetni"

-----"Mindenki aki keres, egy illuziot hajszol."

Érted azt írod neki mint egy hülyegyereknek hogy "nem lenne már szabad", aztán ezt próbálod jópofán elkenni.

A nagy "érvelő" emberekből ennyi elég is.

2024. jan. 2. 13:29
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagyunk egy szinten baratom , orulok hogy belattad.
2024. jan. 2. 13:32
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Inkább az a fura, hogy az érveimre odahablatyolsz valami érvtelen szöveget, de elsőként siettél bebiztosítani magad hogy te érvelsz. Nagyon beleillesz a hasonló emberekről kialakult képbe, persze tévedhetek, csak érdekes.
2024. jan. 2. 13:38
 18/22 A kérdező kommentje:
53-63 év közötti normális, értelmes, megbízható, átlagos külsejű férfi az, akit keresek. Sokat akarok?
2024. jan. 2. 14:29
 19/22 anonim ***** válasza:
55%
Érdemes akkor pl.: sportolni inkább, hogy az önbizalmad megerősödjön közben.
2024. jan. 2. 15:11
 20/22 anonim ***** válasza:
55%
Bennem megbízható!67 éves vagyok és még mindig szűz!Én nem tudnálak megbantani!
2024. jan. 3. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!