Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
55 évesen hogy bízzak még a férfiakban?
Sajnos a sors olyan férfiakkal hozott össze, akikről kiderül, hogy nem megbízhatók. Elsősorban a volt férjem. Ezután a férfiak, akikkel volt kapcsolatom. Egyre inkább nem bízok senkiben, de az önbizalmamat is elveszítettem.
Pszichológushoz képtelen vagyok elmenni és erre nincs is pénzem.
Személyesen erről nem nagyon tudok beszélni senkivel és sajnos nincsenek is olyan megbízható barátnőim, akiknek elmondanám.
Hogy tudnék változtatni magamon?
Kerdezo: onismeret, onertekeles. Kit szeretnel, mit szeretnel, tisztaba kellene tenni a kerdest.
55 evesen ha jol tartod magad es szexualisan aktiv vagy, nem egy 65 eves papat fogsz valasztani.
Egy fiatal aktiv pasi meg nem fog szerelmi viszonyban maradni veled.
Miert? Mert ilyen az elet.
Keresek en is aktivan 52 f vagyok, 60 koruluek jelolgetnek folyamatosan akik szerelmi meg egyuttelos minigam kapcsolatot akarnak. Wtf? Komolyan azt hiszik hogy ez menni fog?
Ha ez kell miert nem keres idosebb ferfit? Persze azt se konnyu.
Nem lenne szabad mar ennyi idosen illuziokat kergetni
Miert lenne tiszteletlenseg? Feltette a kerdest nem?
Mindenki aki keres, egy illuziot hajszol. No, ferfi, idosebb, fiatalabb.
Senki sem hajlando kompromisszumra.
Te mennyivel erzed magad kulonbnek, anikor te meg engem huzol le ismeretlenul?
Ervelni kellene, elmagyarazni miert nincs igazam….
"Mindenki aki keres, egy illuziot hajszol. "
Azért ez elég gyenge volt. Elvileg érvelsz, na mindegy.
"Nem lenne szabad mar ennyi idosen illuziokat kergetni"
-----"Mindenki aki keres, egy illuziot hajszol."
Érted azt írod neki mint egy hülyegyereknek hogy "nem lenne már szabad", aztán ezt próbálod jópofán elkenni.
A nagy "érvelő" emberekből ennyi elég is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!