Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek olyan nővel aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan nővel aki a szüleinél lakik 28 évesen?

Figyelt kérdés

Nekem kicsit necces, mert nekem is sikerült függetlenednem tőlük. 30 éves vagyok és már közel 5 éve egyedül élek. Jelenleg albérletben, de reményeim szerint 1-2 éven belül saját lakásba.

Vészjósló lehet, ha egy nő ennyi idősen otthon lakik?

2023. dec. 29. 15:57
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
54%
Miért lenne? Egyedül lakni egy albérletben nagyobb hülyeség szerintem. Én elhiszem hogy jó mondogatni hogy hú de független vagyok, de valljuk be. Anyagilag a lehető leghülyébb döntés, ha szeretnél saját lakást idővel.
2023. dec. 29. 16:06
 2/41 anonim ***** válasza:
75%

Nem. Férfiak 99%-át nem érdekli ez. Ha a csaj kellően jól néz ki és normális is emellé, akkor lényegtelen hol él, mivel foglalkozik (normál munkán belül persze, tehát nem prosti vagy onlyfans "celeb").

A legtöbb férfinek tényleg csak annyi az elvárása, hogy legyen fizikai vonzalom, lehetőleg legyen közös érdeklődés és a csaj ne egy rißanc legyen. A többi mellékes. Úgyis az a jó, ha két ember KÖZÖSEN építi a jövőjét, ahol ketten teremtik meg a közös otthont stb.

2023. dec. 29. 16:07
 3/41 anonim ***** válasza:
83%
Igen, miért ne?
2023. dec. 29. 16:08
 4/41 A kérdező kommentje:
Nem tudom, olvasva itt a sok kommentet más kérdések alatt elbizonytalanodtam. Pl. ha én élnék otthon, akkor hamar kuka lennék, merthogy mamahoteles vagyok, legalábbis az itteni kommentekre hivatkozva biztosan. Kicsit tartok tőle, hogy ő is az és ezért vesződök ezen.
2023. dec. 29. 16:09
 5/41 anonim ***** válasza:
60%

Egyerértek #1-el, sokkal nagyobb hülyeség havi 200+ ezret kidobálni az ablakon, csak azert hogy elmondhasd egyedül élsz. És ez férfiakra is vonatkozik.

N

2023. dec. 29. 16:10
 6/41 anonim ***** válasza:
57%

Nem.

Felőlem bérelhet egy szobát is akárhol vagy lakhat koliban vag ymunkásszállón vagy anyámkínja, de ne otthon. Látszódjon, hogy próbál leválni. 28 évesen azért szerintem ez nem akkora elvárás.

2023. dec. 29. 16:10
 7/41 anonim ***** válasza:
37%
Hagyd a nőt, hadd találjon magának normális pasit..
2023. dec. 29. 16:11
 8/41 A kérdező kommentje:

5 - 30 ezer forintért bérlem + rezsi.

7 - Miért? Velem mi a baj? Ha én lennék ebben a szituban, instant kuka lennék. Emiatt engem is elgondolkodtatott a dolog, hogy azért 28 évesen csak elvárható, hogy valaki egyedül éljen.

2023. dec. 29. 16:13
 9/41 anonim ***** válasza:
39%

Miért lenne?? Ha van hely, nem zavarják egymást a szülőkkel, minek dobjon ki havi 150 ezreket az ablakon?

Az más, ha pl panellakás, én sem bírnék már otthon lakni így, plusz másik városba is költöztem, de mondjuk egy nagyobb házban el lehet lenni, ha a szülők tiszteletben tartják, hogy felnőtt vagy, ne akarjanak már beleszólni a dolgaidba úgy, mint gyerekkorodban.

2023. dec. 29. 16:14
 10/41 anonim ***** válasza:
100%

#8:

Keress akkor önálló nőt. Nem kell neked esélyt adni neki ha nem akarsz. Senki se kötelez rá.

2023. dec. 29. 16:18
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!