Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan nővel aki a szüleinél lakik 28 évesen?
Nekem kicsit necces, mert nekem is sikerült függetlenednem tőlük. 30 éves vagyok és már közel 5 éve egyedül élek. Jelenleg albérletben, de reményeim szerint 1-2 éven belül saját lakásba.
Vészjósló lehet, ha egy nő ennyi idősen otthon lakik?
Nincs semmi baj vele, egyedul elsz, gyujtod a lakasra onerot.
En is ezt teszem, ferfikent.
Amig nincs baratnom, addig fogok gyujteni onerore. Max 30 eves koromig
Én arra lennék kíváncsi hol tudsz max 30-ért albérletet. Mifelénk, még falun is, szerintem még egy kis szoba is a többszöröse ennek, a városokról nem is beszélve.
Amúgy én kb 34 éves koromig laktam otthon, aztán férjhez mentem, aztán mikor 37 évesen elváltam megint hazamentem gyerekkel. Utána megint elköltöztem.
A férfiakat ez valóban jóval kevésbé érdekli.
A 30-as válaszolóval értek egyet. Nekem pl nagyon sokat segített, hogy egyedül vettem ki egy lakást. Sokkal talpraesettebb lettem, sok előnye van, nekem jót tett.
(Amúgy én 50 ezerért béreltem lakást, egy kis garzont, megyeszékhelyen, 15 perc sétára a belvárostól. Nekem valószínű szerencsém is volt, régi bérlő voltam már, és az új tulaj nem sokat emelt az eredeti áron.)
34
Ahhoz képest, hogy milyen "gazdag" vagy igen leadtad. Elvégre ha sokat keresel akkor minek osztanád be, érted. Annak nem kell beosztania.
Én is így élek, de csak mert bazi nagy a ház (4 szoba + étkező + 2 fürdőszoba + kert és egyéb helyiségek). Külön ki/bejáratom van és az egyik fürdőszobát kizárólag én használom, itt mosom és teregetem ki a ruháimat, egyedül főzni nem tudok, szóval azt nem én csinálom.
Ha ő ezt elfogadja, akkor én is az ő helyzetét.
38
Attól, hogy te nem érted, attól még én igen, és csak ez a lényeg. :)
Nem mutatnád inkább be nekem?
Tök leszarom, hogy hol lakik, felőlem csöves is lehet. Ha kedves és normális, illetve a körülményekhez képest add magára. 🙂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!