Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek olyan nővel aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan nővel aki a szüleinél lakik 28 évesen?

Figyelt kérdés

Nekem kicsit necces, mert nekem is sikerült függetlenednem tőlük. 30 éves vagyok és már közel 5 éve egyedül élek. Jelenleg albérletben, de reményeim szerint 1-2 éven belül saját lakásba.

Vészjósló lehet, ha egy nő ennyi idősen otthon lakik?

2023. dec. 29. 15:57
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
0%
Addig amig mamahoteles ingyenélő magára semmit nem adó elhizott nő (mert ilyen korban csak az lakik otthon akikre ez igaz) addig szóba sem állnék vele. valószínűleg femcel és élősködni akar.
2023. dec. 30. 16:16
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!