Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan nővel aki a szüleinél lakik 28 évesen?
Nekem kicsit necces, mert nekem is sikerült függetlenednem tőlük. 30 éves vagyok és már közel 5 éve egyedül élek. Jelenleg albérletben, de reményeim szerint 1-2 éven belül saját lakásba.
Vészjósló lehet, ha egy nő ennyi idősen otthon lakik?
"Pl. ha én élnék otthon, akkor hamar kuka lennék, merthogy mamahoteles vagyok, legalábbis az itteni kommentekre hivatkozva biztosan. Kicsit tartok tőle, hogy ő is az és ezért vesződök ezen."
Ne aggódj, ez (szerintem) csak egy hangos kisebbség. Vagyunk egy jó páran olyanok is, akiktől soha, vagy szinte soha nem tapogatóztak az anyagiak felől csevegésben vagy randikon. Csak már belefáradtunk leírni folyton, hogy hahó, van a férfiaknak egy másik része is, akiktől nem kérdezgetik a saját lakást meg saját autót, illetve hogy úgy is volt/van párunk, hogy mamahotelesek voltunk/vagyunk. Én is csak fél éve élek külön a szüleimtől párommal együtt, mindketten mamahotelesek voltunk ezelőtt 1,5 évig. Előtte is az voltam, mégis volt 5 korábbi viszonyom/kapcsolatom is. Nem kell általánosítani.
30/F
13 - Dehogy, most is én csinálok mindent. Mondjuk szarul főzök, de ez van.
14 - Nem máris kuka, ezért kérdeztem a véleményeteket.
15 - Ez igaz, de szerintem ez a ritkább. Önmagában annak nincs sok értelme, hogy külön főzzön valaki a családban, inkább adnék pénzt bele azt csá. Szerencsére már nem vagyok ilyen helyzetbe, de anno én adtam havi 50et haza azt szoszi. Takarítást nyilván én csináltam, be se engednék senkit se a szombámba kb, mert tele van olyan dologgal ami törékeny vagy sérülékeny.
"Összejönnétek olyan nővel aki a szüleinél lakik 28 évesen?"
Igen.
9
Pl azért hogy ne az anyu melletti szobában szexeljen egy majdnem 30 éves. :D
Én 31N vagyok és eddig úgymond mamahoteles. Viszont nálunk olyan helyzet volt, hogy inkább én tartotam el anyámat.
A hétköznapi bevásárlást és takarítást én csináltam, tavaly már a számlákat is én menedzseltem. Ő max a ritkább nagytakarításban egyéb ház körüli munkákból vette ki a részét. Voltak kapcsolataim, de egyikükkel sem sikerült összeköltözni. Itt mondjuk olyan tényezők is voltak, hogy idegesített, bántalmazott, elhanyagolt. Kb 4 hónapja költöztem el(egyébként költséghatékonyság miatt csak szobát bérlek). Most van egy kapcsolatom alakulóban, de hogy mi lesz ebből majd idővel kiderül.
Nálam olyan folyamat játszott le, hogy sokáig vártam a megmentőt, aztán az exeim hátráltattak csak abban, hogy saját magam mentsem meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!