Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 évesen még soha nem volt kapcsolatom…?
23 vagyok és sose volt kapcsolatom. Tanult vagyok, társasági ember, csúnya sem vagyok, sőt sokaknak tetszem. Az ok egyszerű. Nagyon fiatalos a külsőm, jóval fiatalabbnak néznek, mindig is így volt. Gimiben a fiúk azokra a lányokra buktak akik idősebbnek néztek ki picit. Egy érzékeny kamaszlány lelkivilágára pedig minden 100x olyan komolyan hat.
Ez egyetem elején is megvolt, félénkebb lettem mert kevesebb volt az önbizalmam, pedig amúgy nem vagyok az.
Aztán covid és lockdown, mentálisan rossz időszak. Aztán később még mindig az egyetemen kezdtem helyrejönni több szempontból is. Azóta is fejlődök.
Most már úgy érzem készen állok, normális szinten van az önbecsülésem, de azóta se találkoztam olyannal aki igazán megfogott volna. Egy ember kivételével de az esélytelen volt eleve bizonyos körülmények miatt.
Volt más akivel kavartunk, de többet nem akart, annyira én se tőle, pedig vonzó volt, de így alakult.
Úgy vagyok vele, hogy nem akarok megalkudni egy kapcsolatban és nem is kell.
Én 20/f vagyok
Nekem se volt még kapcsolatom
De ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!