Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 19 évesen még soha nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 évesen még soha nem volt kapcsolatom…?

Figyelt kérdés
19 és fél éves lány vagyok egészen pontosan, tényleg nem voltam még csak soha párkapcsolat közeli helyzetben sem. Van aki hasonló cipőben jár velem?🙃

2024. jan. 5. 23:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

23 vagyok és sose volt kapcsolatom. Tanult vagyok, társasági ember, csúnya sem vagyok, sőt sokaknak tetszem. Az ok egyszerű. Nagyon fiatalos a külsőm, jóval fiatalabbnak néznek, mindig is így volt. Gimiben a fiúk azokra a lányokra buktak akik idősebbnek néztek ki picit. Egy érzékeny kamaszlány lelkivilágára pedig minden 100x olyan komolyan hat.

Ez egyetem elején is megvolt, félénkebb lettem mert kevesebb volt az önbizalmam, pedig amúgy nem vagyok az.

Aztán covid és lockdown, mentálisan rossz időszak. Aztán később még mindig az egyetemen kezdtem helyrejönni több szempontból is. Azóta is fejlődök.

Most már úgy érzem készen állok, normális szinten van az önbecsülésem, de azóta se találkoztam olyannal aki igazán megfogott volna. Egy ember kivételével de az esélytelen volt eleve bizonyos körülmények miatt.

Volt más akivel kavartunk, de többet nem akart, annyira én se tőle, pedig vonzó volt, de így alakult.

Úgy vagyok vele, hogy nem akarok megalkudni egy kapcsolatban és nem is kell.

2024. jan. 6. 12:29
 12/19 anonim ***** válasza:
11. Az pedig egy hibaa megalkuvaa ha gagyod menni azt aki tetszik mert onmagad ellensege vagy..
2024. jan. 6. 15:13
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem vagyok. Vonzódtunk egymáshoz, alig ismertem így nem voltak érzelmek de rendes volt, szimpi párszor kavartunk pedig sose csináltam ilyet. Nem bánom. Egyikünk se akart többet a másiktól. Bennem ez későb vmiért megváltozott, ki is fejeztem. Benne nem változott meg. Sztori vége.
2024. jan. 6. 15:22
 14/19 anonim ***** válasza:

Mit kavartatok?

Főzeléket?

2024. jan. 6. 15:51
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszi 6-os, cuki vagy😘
2024. jan. 6. 16:02
 16/19 anonim ***** válasza:
Kamu kerdes. Ferfi a kerdezo.
2024. jan. 6. 16:17
 17/19 A kérdező kommentje:
Miért lenne kamu?? Tényleg érdekel
2024. jan. 6. 16:32
 18/19 anonim ***** válasza:
✌️Olyat keress akivel kompatibilis vagy, márpedig azt nem keresed, hanem jönni fog! 6-os voltam! :)
2024. jan. 6. 18:36
 19/19 B.dávid.F ***** válasza:

Én 20/f vagyok

Nekem se volt még kapcsolatom

De ez van

2024. jan. 6. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!