Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre több férfi lesz örök életében egyedülálló amiatt ahogy a nők vannak nevelve a szociális média által az elmúlt 15 évben és az elkövetkezendőkben?
#89: "Átlagos vagyok, nem vagyok ronda."
Természetesen, azért nem kellettél a kutyának sem a hivatásos prostikon kívül, akiket a pénzeddel vettél meg. És a pizzafutár lány is azért hívta rád a rendőröket.
Régebben lett volna akinek kellettem, de nekem ők nem kellettek.
Paranoiás nőkkel meg nem foglalkozok, ha jóképű férfi csinálja ezt akkor az ágyában fogadja nem rendőrt hív. De hát ilyenek a nők, ez is egy jó ábrázolás volt..
Hű, ember, jó sok gyűlölet van benned, inkább kezeltesd magad és dolgozz magadon ahelyett, hogy az egész női nemet ledegradálod... És nem mellesleg a férfiakat is, remélem, észrevetted.
Van igazad, nyilván, van ilyen is, de ne vegyünk már egy kalap alá MINDEN nőt. Neked van/volt anyád egyáltalán? Róla is ilyen véleménnyel vagy? Nagyon sajnállak, nem lehet könnyű ilyen kétségbeesetten élni.
"A mai nők már nem ahhoz vonzódnak, hogy egy férfi normális, értelmes, sikeres valamiben, stb. hanem ahhoz, hogy 185 centi meg kockahasa van és enny"
- A mai férfiak, már nem olyan nőhőz vonzodnak, hogy egy.nő rendes, házias, jól főz, rendben tartja a házat, jó anyaalapanyag! Stb. Hanem ahhoz, vékony, jól nez ki, jó a segge, szép az arca, és így ennyi.
95
Az a baj, hogy a pasik nem cselédnek nézik a csajt?
A férfiak mindig is a szépet keresték a nőkben, mivel a nőknek az a dolguk, hogy szépek és csinosak legyenek, hogy egy férfi megkívánja őket. Ezzel semmi gond nincs.
Csak éppen a mai agymosott nők világában ezek, hogy mi a "szép" egy férfiben meg mi vonzó azok kifordultak a normalitásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!