Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyre több férfi lesz örök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre több férfi lesz örök életében egyedülálló amiatt ahogy a nők vannak nevelve a szociális média által az elmúlt 15 évben és az elkövetkezendőkben?

Figyelt kérdés
máj. 18. 15:03
 51/106 anonim ***** válasza:
20%
50. Amiket leírtál alap társadalmi normák ezt mindenkinek kellene tudnia tartani . A defekt meg nyilván nem mind1 viszont ami nekem elmegy az lehet másnak nem , senki sem hibátlan mert ha valaki annak hiszi magát ott komoly problémák vannak a fejben .. az összes ember gyarló .
máj. 18. 16:48
 52/106 A kérdező kommentje:

Nem mindegyik, csak a legtöbb. Csak éppen inkább szétteszik a lábukat egy patkánybelsejű 190 centis féregnek aki jól néz ki aztán síránkoznak, hogy minden férfi ilyen minthogy normális férfit keresnének.

máj. 18. 16:48
 53/106 anonim ***** válasza:
85%

#53:

De te neked mi közöd azokhoz a nőkhöz?

máj. 18. 16:53
 54/106 A kérdező kommentje:

Hogy jön ide ez a kérdés? Ez egy átlagos társadalmi probléma manapság a mai nőknél.

máj. 18. 16:54
 55/106 anonim ***** válasza:
85%
És te normális vagy amikor a nőket hordod le, az összeset az égvilágon? Agybeteg vagy. Amúgy se van közöd ahhoz, hogy ki kivel fekszik le. Még a magas férfiakat is lemondod, hogy patkányok. Nézz már magadra milyen keserű, irigy vagy. Hát kinek kéne már ilyen idióta mint te? Idiótának. Elvégre zsák a foltját. 🤣🤣🤣
máj. 18. 16:56
 56/106 anonim ***** válasza:
76%

53. Ha egy férfi jól néz ki, nem biztos, hogy patkány belsővel rendelkezik.

Engem vert már át teljesen átlagos pasi is, és volt hozzám teljes mértékben hűséges átlagon felüli pasi is.

máj. 18. 16:56
 57/106 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy minden magas és/vagy jóképű férfi patkánybelsejű, én csak azt mondtam, hogy rengeteg nő teszi szét a lábát olyannak amelyik patkánybelsjű aztán sírdogálnak meg elmondják más helyen, hogy nekik fontos a belső és a többi hazugság. Képmutatás.
máj. 18. 16:58
 58/106 anonim ***** válasza:
81%
De akkor se van ahhoz semmi közöd, hogy ki kivel dug! Nem várható el, hogy azért mert te "rendes vagy" akkor veled feküdjenek le. Menj prostikhoz. Válogathatsz közülük!
máj. 18. 17:01
 59/106 anonim ***** válasza:
83%
Egyébként te "nagyon okoska" nagyon sok nő naiv és elhiszi amivel etetti a sok patkánybelsejű férfi! Lehazudják még a csillagokat is a szex miatt, használják őket szexre és azok a naiv nők elhiszik. Hogyha őszinték lennének a férfiak, vagy nemcsak szexre utaznának sok nő másképp állna a férfiakhoz. Tehát megintcsak ez az egész társkeresés mindkettő nem hibája!
máj. 18. 17:05
 60/106 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom, hol élsz te, hogy a nőknek könnyú bármelyik jó pasit összeszedni. Tök átlagos vagyok, jó az alakom, szép a bőröm, fogsorom, de nem vagyok cicababa alkat, soha nem volt műkörmöm meg ilyenek. Tudod hányszor tetszett ooyan férfi, aki rám se hederített? Kolléga, baráti társaság, barátnőm tesója. Fájó szívvel tudomásul vettem, hogy nem úgy nnéznek rám. Maradtam a "szintemnél". Fordítva nem tudom, miért kell telesírni a netet, hogy brühü, nem kellek a toppmodell csajnak. Ha van 3 féle banán a boltban, te is a legszebbet választod, ha megteheted, nem az akciós megbarnultat.
máj. 18. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!