Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikeres nők között tényleg sok az egyedülálló?
Figyelt kérdés
Ha igen, ez nem azért van mert egyszerűen nagyítóval kell keresni a sikeres férfiakat?máj. 10. 11:49
2/13 A kérdező kommentje:
# 1
anyagilag, üzleti életben, ilyesmi
máj. 10. 11:51
3/13 anonim válasza:
Nálunk a cégnél nem így van. Mindnek van férje. Előző multinál viszont volt két ilyen közép, illetve felsővezetőnő. Nem a férfiak miatt, hanem mert folyton csak dolgoztak. Aztán az egyik bepasizott és ott is hagyta a céget, mikor komollyá vált a dolog, így tudott vég7l férjhez menni. Amcsi multi volt.
4/13 anonim válasza:
Én csak egy sikeres nőt ismerek, aki egyedülálló és ő is csak azért, mert egyedül akar lenni. A többinek mind van kapcsolata vagy már családos.
5/13 anonim válasza:
Anyum nagyon sikeres üzletasszony. Szegényre szállnak is folyton azok a pasik, akik a hátán akarnak felkapaszkodni. Mindig kiderül egy idő után a kapcsolatban, hogy a pénzére mennek. Én nem vagyok ilyen karrierista, de sikeres vagyok én is, nem akarok pasit. Csak szexelni szeretek velük, de azt jó sokat, együtt élni férfival nem akarok :D
6/13 anonim válasza:
Igen mert nincsenek rászorulva senkire.
7/13 anonim válasza:
Sztereotípia, de mint mindegyiknek, biztosan ennek is van oka, nem alaptalan.
Nyilván aki inkább a karrierjére koncentrál annak kevesebb ideje, energiája jut mondjuk egy párkapcsolatra, szóval több esély van arra, hogy eetleg egyedül marad, vagy többet fog egyedül élni.
8/13 anonim válasza:
Nem tudom, nem ismerek sikeres nőket. De kétlem, hogy nagyobb arányban lennének egyedül, mint egy hétköznapi nő. Igényeik nekik is vannak, biztos megtalálják a hosnszőrű férfit.
9/13 anonim válasza:
Igen állandóan itt hisztiznek gyakorin. Egyenesen gyűlőlik és életképtelenek tartják itt a pasikat mert szerintük nem elég gazdagok.
10/13 anonim válasza:
Tény és való, hogy aki anyagilag független, az nem fog megalkudni és becsicskulni. Sokkal szabadabbal ebből a szempontból a sikeres nők, és nincsenek rászorulva, hogy elviseljenek valami életképtelent, mert egyedül nem tudják fenntartani magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!