Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Önbizalomhiány lenne még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önbizalomhiány lenne még mindig? Magamra veszek rögtön dolgokat?

Figyelt kérdés

Huszonéves lány vagyok és kiskamaszként, kamaszként, de még egyetem elején sem voltam népszerű a fiúknál. Nem voltam csúnya, de nem voltam az a lány akiért odavannak a fiúk. Általánosban azért piszkáltak is, nem olyan durván, de megmaradt. Kimaradt nekem a tiniszerelem és persze történtek dolgok gimnazista koromban, amik meglehetősen aláásták az önbizalmam. Volt időszak amikor tényleg önmagamhoz képest is rosszul néztem ki. Meghíztam.

Az utóbbi kb. 1,5 évben sokat változtam főleg mentálisan. Rendbe jött az életem nagyrészt, ami sokat dobott a mentális és fizikai állapotomon is. Nem mondom, hogy tökéletes lennék, de szerintem sokkal jobban nézek ki, fogytam is azóta, szebbnek is látom magam, boldogabb is vagyok stb. Nem tökéletes, vannak nehézségek, de összességében minden oké. Fejlesztem is magam folyamatosan. Plusz szerintem nekem az öregedés jól áll (24 vagyok), mert nagyon fiatalnak nézek ki még így is (ha azt mondom 16, bárki elhiszi).

Viszont tal mégsem sikerült mindenen túllendülni. Ebben a 1,5 évben folyamatosan azt látom, hogy egyre többeknek tetszem, egyre több pozitív visszacsatolást kapok, egyre több elismerő tekintetet, próbálkozást. És őszintén jól esik, de nem is tudok hirtelen ezzel mit kezdeni, mert nem vagyok hozzászokva😅

És itt jön a kérdés lényege (csak gondoltam kell némi kontextus): nem olyan rég megismerkedtem egy sráccal egy társaságban. Egyértelműen tetszettem neki. Érdeklődött, hogy szingli vagyok-e, kedves volt, aranyos, udvarias. Flörtöltünk, egyszer csókolóztunk is. Az egyik barátomtól kontaktot is kért. Viszont azóta sem vette fel velem a kapcsolatot sehol.

Őszintén, tudom, hogy van ilyen és, hogy az ember életében sok minden lehet ami miatt nem teszi meg a lépést. Azt is tudom, hogy ha valaki meg akar keresni/el akar érni akkor fog.

Mégis állatira magamra tudom ezt venni. Az első gondolatom, hogy biztos nem tetszem neki eléggé, nem tart elég jónak stb. Még akkor is ha a tapasztaltak mást mutatnak, de ha nem keres akkor mégis csak arra jutok, hogy nem voltam elég érdekes/szép/jó neki.

Kérdés? Ez még a régi rossz tapasztalatok, rossz énkép maradéka? És ha igen hogyan tudnék rajta változtatni, leküzdeni? (Volt, akit talán emiatt üldöztem el tudat alatt). Hogyan ne vegyek magamra mindent?

máj. 9. 21:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"nem voltam elég érdekes/szép/jó neki"

Neki.

Na és?

(Egyébként neked se jött be igazán ő.)

Nem csak ketten vagytok a világon, nem baj, ha nem lesz belőletek egy pár. Majd találtok magatokhoz illőt.

máj. 12. 21:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!