Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az élet csúnya külsővel?
Milyen az élet úgy ha csúnya férfi vagy nő vagy?
Miben más?
Milyen tapasztalataitok vannak egész gyerekkortól mostanáig?
Hogyan hatott a mentális egészségetekre?
Köszi a válaszokat.
#51 azért ez a 162/70 szexszimbólum tényleg erős 🫣 Ez mindenképpen tömzsi, persze a testösszetételtől függ hogy milyen, ha "izmos" akkor nevezhetjük vaskosnak vagy tömzsinek, ha zsíros akkor meg csak simán hasas konyhásnéni, de azt hagyjuk már hogy ez szexi.
N
65. Igazából nem én mondtam magamra. Nekem nincs ennyi önbizalmam. De esetleg arccal is tudnál engem sértegetni?:)
Vagy ahhoz már nincs merszed?
Kíváncsi voltam mikor szól be valaki.. :D
Nekem legalább az arcom nem ronda. Lefogyni bármikor lefogyhatok, most is azt teszem. De te sosem leszel szebb..
#66 hol mondtam hogy csúnya arcom van? (csak a 63 és a 65 hsz az enyém, korábbiak nem...)
Elég indulatos vagy. Lehet hogy a fogyás segítene önmagad elfogadásában. Nem tűnsz magabiztos telt szexszimbólumnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!