Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az élet csúnya külsővel?
Milyen az élet úgy ha csúnya férfi vagy nő vagy?
Miben más?
Milyen tapasztalataitok vannak egész gyerekkortól mostanáig?
Hogyan hatott a mentális egészségetekre?
Köszi a válaszokat.
49. Én husis vagyok és emiatt tartottak mindig annak. Ma már szex szimbólum ez az alkat. 162/70kg+izom.
Rajottem én is, hogy rosszul hittem.
Nekem az arcom mindig szép volt.
52: Így van.
Az arc MINDIG szem előtt van. Alapvetően arra néznek, ahhoz beszélnek stb. Nem olyan, mint például egy csúnyácska lábfej, ami el is takarható, meg amúgy sem különösebben foglalkozik vele senki.
Annyira pedig remélhetőleg senki nem ostoba, hogy azt higgye, a smink vagy egy jól megválasztott hajviselet segít rajta. Sok esetben épp ellenkezőleg, nem is "szabad" variálni ilyenekkel, mert csak tovább rondítanak. A smink amúgy sem viselhető 24/7, a haj pedig egyrészt egy olyan dolog, hogy adottságoktól függ, mi az, ami egyáltalán kihozható belőle, másrészt átlagos nőnek a hétköznapok során nem lesz olyan, mintha a fodrásztól lépett volna ki.
56. Nem vagyok kövér veled ellentétben mindennap sportolok. És az arcom is szép. Kérő is lenne bőven, de párom van.
Azért írtam ide először, mivel régebben én is ebbe a kategóriába tartoztam. De én tettem érte.
Belőled süt a gyűlölet..
Ja persze, itt minden dagi minden nap sportol és Henry Cavill a férje, miközben még hatezer pasi áll sorba az ajtaja előtt minden nap. El is felejtettem, hogy itt minden nap mesedélután van.
Amúgy de, sportolok, heti 4x kondizok, ezért nem vagyok dagadt. Szexszimbólum 70+ kilóval, haha.
Kedves kérdező! Te hogy éled meg a csúnyaságodat?
Egyébként akik képet akarnak azoknak mi baja? Nem hiszik el,hogy rondák vagyunk? Írásaink talán tükrözik,hogy nem tini picsogásról van szó. Nem találkoztatok még csúnya emberrel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!