Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjként sokan elutasítanak ismerkedéskor, jobb ha letagadom?
Figyelt kérdés
Elsősorban nők véleménye érdekelne. Nem érdemes őszintének lenni? Nektek is jobb ha letagadjuk?2024. ápr. 27. 08:25
51/58 anonim válasza:
50# Hol élsz te? Egy 500fős faluban? :D mert kb ezt ott tudom elképzelni amit leírtál. :D
52/58 anonim válasza:
Nem Budapesten, az igaz, de itt még megyeszékhelyen is 99%-a az egyedülállóknak szörnyű. Majdnem az összes jobb férfi foglalt kb. folyamatosan. Annak az 1%-nak meg csak Margot Robbie elég jó nő - végül is megengedheti magának, hogy ilyen magasra tegye a lécet, ha ő is toronymagasan kiemelkedik a sok ultragáz egyedülálló közül...
53/58 anonim válasza:
52# Nem tudom. Én társkeresőn szoktam látni jó pasikat, meg szórakozóhelyeken is, akik simán benne lennének a szexben. :D én se kimondottan a szomszéd utcára gondoltam, mert ott én se tudnék hirtelen mondani egy jó szingli pasit se. :D
54/58 anonim válasza:
Én feleségként nem tagadom le, igazából kutyát nem érdekli hogy férjnél vagyok
55/58 A kérdező kommentje:
54. Igen,ezt hallom én is. A férjeknek úgy tűnik nehezebb vagy hazudnak.
2024. ápr. 27. 20:26
56/58 A kérdező kommentje:
Kulonben meglepő a sok szidalom és negatív női vélemény, mert eloben nem ezt tapasztalom. Inkább csak sajnálják hogy nem vagyok fuggetlen és azt mondták amint független leszek jelentkezzem. Egyáltalán nem negatívak mint itt.
2024. ápr. 27. 20:29
57/58 anonim válasza:
Hát akkor te egy jó hapsi lehetsz, használd ki :)
58/58 A kérdező kommentje:
58, Köszönöm. Az vagyok de nem élek vele vissza. Egy kezemen meg tudom számolni mennyi nőm volt.
2024. ápr. 27. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!