Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjként sokan elutasítanak ismerkedéskor, jobb ha
letagadom?
31/58 A kérdező kommentje:
30, Értelek, de amíg sok férfit nem zavar egy hazas nő, addig (láthatod itt is a nőket) a nőket zavarja. Fura világ.
Ha letagadod és egy nő rájön, akkor szerinted ebből mi lesz? Örülni fog neki? Sehogy nem tudsz ismerkedni, ha nem indítod el a válást. Ezt most megmondhatom.
Neked jólesne ha egy nő akivel együtt vagy és szereted bejelentené hogy férje van? Légy férfi és indítsd el a válást, ha gyáva vagy hozzá, akkor ne, de sehogy nem jössz ki jól a nőknél házasemberként.
2024. ápr. 27. 11:01
#30as vagyok. Egyedülálló nők nem biztos hogy bele akarnak bonyolódni egy szerelmi háromszögbe, nekik könnyebb ha nem házas a férfi. De értelek persze.
2024. ápr. 27. 11:07
Mondd csak el, nekem házas nőként sem kéne házas férfi.
2024. ápr. 27. 11:08
31# A pasik jó része örül ha szexhez jut, főleg mondjuk egy jobb nővel. A nők meg ha valahogy kinéznek, kb azzal dugnak akivel akarnak. Elmennek egy buliba és minden harmadik pasit felszedhetik maguknak. Az átlag nők. A jók meg kb bármelyiket.
2024. ápr. 27. 11:11
36/58 A kérdező kommentje:
35, Ez van. Nekem szerencsere nem gond az ismerkedes (általában tetszem a nőknek), de látod még így sem jon össze.
Vannak hasonló gerinctelen nők, akiket nem zavar a helyzet, de olyat, aki tisztességes, azt tudtán kívül belerángatni egy szeretői kapcsolatba igencsak aljasság. Ha nekem tagadná le ezt egy férfi, és valahogy kiderül (mindig ki szokott), akkor én borítanék személyesen mindent a feleségnek.
2024. ápr. 27. 11:33
Mert egyedülálló pasiban is van jó pasi. Akkor egy értelmesebb nő úgyis azt választja, még szexre is. Mert a legtöbben nem szívesen bonyolódnak bele más házasságába.
2024. ápr. 27. 11:35
#37:
Ismerek olyan nőt akit megcsalt a férje. A pasas ígérgette a szeretőnek hogy el fog válni, a szerető már nem tudta kivárni hogy mikor..... és a szerető borított mindent az asszonynál (bizonyítékai voltak).
És mit lépett az asszony? Gondolhatod hogy birka módjára semmit.
Ő is a gyerekekre hivatkozott (kamaszok voltak a gyerekek) csak hogy ne kelljen semmit csinálni, ne kelljen új életet kezdeni. Két hétig meg volt sértődve látványosan, de utána éltek tovább ugyanúgy mintha nem történt volna semmi. Persze azóta már a többedik nővel csalja továbbra is a férje. De ugye a vagyon a lényeg....
2024. ápr. 27. 11:40
Tudod mit? A te életed. Én szerencsésnek érzem magam, hogy nem ismerek ekkora intelligenciahiányú pasit. Gusztustalan vagy. Megérdemled a sorsod.
2024. ápr. 27. 11:43
Kapcsolódó kérdések: