Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férjként sokan elutasítanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjként sokan elutasítanak ismerkedéskor, jobb ha letagadom?

Figyelt kérdés
Elsősorban nők véleménye érdekelne. Nem érdemes őszintének lenni? Nektek is jobb ha letagadjuk?
2024. ápr. 27. 08:25
1 2 3 4 5 6
 31/58 A kérdező kommentje:
30, Értelek, de amíg sok férfit nem zavar egy hazas nő, addig (láthatod itt is a nőket) a nőket zavarja. Fura világ.
2024. ápr. 27. 10:57
 32/58 anonim ***** válasza:
92%

Ha letagadod és egy nő rájön, akkor szerinted ebből mi lesz? Örülni fog neki? Sehogy nem tudsz ismerkedni, ha nem indítod el a válást. Ezt most megmondhatom.

Neked jólesne ha egy nő akivel együtt vagy és szereted bejelentené hogy férje van? Légy férfi és indítsd el a válást, ha gyáva vagy hozzá, akkor ne, de sehogy nem jössz ki jól a nőknél házasemberként.

2024. ápr. 27. 11:01
 33/58 anonim ***** válasza:
34%
#30as vagyok. Egyedülálló nők nem biztos hogy bele akarnak bonyolódni egy szerelmi háromszögbe, nekik könnyebb ha nem házas a férfi. De értelek persze.
2024. ápr. 27. 11:07
 34/58 anonim ***** válasza:
54%
Mondd csak el, nekem házas nőként sem kéne házas férfi.
2024. ápr. 27. 11:08
 35/58 anonim ***** válasza:
21%
31# A pasik jó része örül ha szexhez jut, főleg mondjuk egy jobb nővel. A nők meg ha valahogy kinéznek, kb azzal dugnak akivel akarnak. Elmennek egy buliba és minden harmadik pasit felszedhetik maguknak. Az átlag nők. A jók meg kb bármelyiket.
2024. ápr. 27. 11:11
 36/58 A kérdező kommentje:
35, Ez van. Nekem szerencsere nem gond az ismerkedes (általában tetszem a nőknek), de látod még így sem jon össze.
2024. ápr. 27. 11:30
 37/58 anonim ***** válasza:
86%
Vannak hasonló gerinctelen nők, akiket nem zavar a helyzet, de olyat, aki tisztességes, azt tudtán kívül belerángatni egy szeretői kapcsolatba igencsak aljasság. Ha nekem tagadná le ezt egy férfi, és valahogy kiderül (mindig ki szokott), akkor én borítanék személyesen mindent a feleségnek.
2024. ápr. 27. 11:33
 38/58 anonim ***** válasza:
91%
Mert egyedülálló pasiban is van jó pasi. Akkor egy értelmesebb nő úgyis azt választja, még szexre is. Mert a legtöbben nem szívesen bonyolódnak bele más házasságába.
2024. ápr. 27. 11:35
 39/58 anonim ***** válasza:
100%

#37:

Ismerek olyan nőt akit megcsalt a férje. A pasas ígérgette a szeretőnek hogy el fog válni, a szerető már nem tudta kivárni hogy mikor..... és a szerető borított mindent az asszonynál (bizonyítékai voltak).

És mit lépett az asszony? Gondolhatod hogy birka módjára semmit.

Ő is a gyerekekre hivatkozott (kamaszok voltak a gyerekek) csak hogy ne kelljen semmit csinálni, ne kelljen új életet kezdeni. Két hétig meg volt sértődve látványosan, de utána éltek tovább ugyanúgy mintha nem történt volna semmi. Persze azóta már a többedik nővel csalja továbbra is a férje. De ugye a vagyon a lényeg....

2024. ápr. 27. 11:40
 40/58 anonim ***** válasza:
82%
Tudod mit? A te életed. Én szerencsésnek érzem magam, hogy nem ismerek ekkora intelligenciahiányú pasit. Gusztustalan vagy. Megérdemled a sorsod.
2024. ápr. 27. 11:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!