Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjként sokan elutasítanak ismerkedéskor, jobb ha letagadom?
#15 Én pont így járok pasiként, mint ahogy leírtad.
Megvan a vonzalom. Majdnem rámmászik, elmondom, hogy mi a helyzet aztán ennyi... Nincs tovább. Pedig ha nem mondanám el, alkalmiban is simán benne lenne.
45f
Mert van gerincem és nem kezdek olyannal, akinek nincs.
És ha kiderülne (és minden kiderül ám, pláne ha véletlen okos csajt fogsz ki), akkor amiért kamuznál jól meg is mondanám a nejednek az egészet.
Keress őszintén ugyan olyan gerinctelen embert, azt nem fogja érdekelni kinek kamuzol.
Ezzel azon kívül, hogy gerinctelen féreg vagy és a szeretőid is azok lesznek ha őszinte leszel hozzájuk az a baj, hogy nem lehet életed végéig szeretői viszonyokba bonyolódni. Lehet valamelyikbe "beleszeretsz", átkattan és el akarod hagyni a feleséged, de nem fogsz kelleni, ergó szenvedni fogsz. Vagy valamelyik szerető lesz beléd és borítani fog mert nem fogsz válni és legvégül úgyis válni fogsz mert a feleséged kirak a búsba.
Nem létezik olyasmi, hogy majd te jól érzed magad a szeretőkkel míg rájuk nem unsz és nem derül ki.
Úgy látom itt az erkölcs mintapéldányai mondanak ítéletet olyanról amiről fogalmuk sincs.
Jöhet a 0%. Ebben jó a gyakori népe.
Nagyon gáz vagy…..
Ne a gyerek mögé bujkálj.
Attól, hogy van gyerek még el lehet válni.
Sokkal rosszabb lesz az ha majd nagyobb lesz és véletlenül rájön, hogy basszus apám évek óta csalja anyámat úgy hogy együtt vannak. Én nagyot csalódnék akkor.
Ne tagadd le, légy őszinte. Én például kapásból nem kezdenék olyannal, aki egyedülálló (házas vagyok szintén). Szerintem ezt az elején kell tisztázni.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!