Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt itt a gyakorin miért nem értik meg sokan?
Figyelt kérdés
Amikor egy férfi nem ismerkedik, mert kicsi a farka, ő a hülye. Miért? Én is így vagyok vele és nem értem, hogy miért nem egyértelmű. Nem mindenki akar szamár lenni ló helyett.2023. júl. 1. 18:40
1/26 anonim válasza:
Hát akkor ne ismerkedj. Senkit nem érdekel.
2/26 anonim válasza:
Ne ismerkedjél akkor. Kit érdekel? Ti tesztek fel mindig a farok méregetős kérdéseket.
3/26 anonim válasza:
Rengeteg ilyen kérdés volt már itt, és néhány csaj váltig állítja, hogy nem a méret a lényeg, még a 2 centisből is ki lehet hozni mindent, ha jó a technikád stb. stb. Én mondjuk nem hiszek ebben, de ilyen csajokkal ismerkedhetnél.
4/26 anonim válasza:
Ennyi erővel senki ne ismerkedjen, mert úgyis van mindenkinél jobb, és ne akarjon szamár lenni.
5/26 anonim válasza:
Ezért egy átlag 16-17 cm nehogy már nagy elvárás legyen.
6/26 anonim válasza:
Nálam nem ez a fő indok de valóban mikor ernyedten olyan mint egy újszülötté harcosan meg 12-13cm nem egy vastag, nem nagyon lehet vagizni.
7/26 anonim válasza:
5. Afrikaiak kozott az lehetseges..
8/26 A kérdező kommentje:
#1, #2
Nem ez a kérdés.
Mert olyan nőt könnyű találni...
Nem minden szempontból.
Nem az.
Nálam ez az egyetlen indok, ami sokkal rosszabb, mintha lenne más is.
2023. júl. 1. 19:19
9/26 anonim válasza:
Engem sem értenek meg, mikor nőként mondom, hogy ilyen lógó zokni mellekkel nekem sem hiányzik, hogy valaki csak beérje velem. Sokan csak legyintenek arra, ha nem élnek át egy problémát.
10/26 anonim válasza:
Jézuska, ha emiatt nem ismerkedsz, akkor nem ismerkedsz! Te dolgod, te életed, még véletlenül sem izgat. Téged izgat csak, mert szexhiányod van, de nincs kibe dugni (prostikon kívül). Ne írj ki kérdést (meg más se) ilyen témával kapcsolatban és akkor nem kell azokat a válaszokat olvasni, hogy nem minden a méret. Ilyen pofaegyszerű, de tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!