Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mondják sokan (itt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják sokan (itt a gyakori kérdéseken is), hogy egy nő szexuális múltja nem számít?

Figyelt kérdés

Néhány hete láttam itt egy kérdést, ahol a kérdezőt zavarta, hogy a barátnője sok férfival volt előtte (ha jól emlékszem 20 felett volt a szám) és a válaszolók nagy része elhordta a kérdezőt mindenféle komplexusos kisgyereknek, meg ilyeneket írtak neki, hogy "Nem vagy te férfi, legyél férfi!", meg "Jobbat érdemel nálad szegény nő!" stb. Pedig szerintem igenis számít a párunk szexuális múltja, statisztikailag is megvizsgálták és arra jutottak, hogy minél több szexuális partnere volt egy nőnek, annál nagyobb rá az esély, hogy hűtlen lesz.

[link]

De sok inkompetens ember nem veszi figyelembe a tényeket és a jogosan felvetődő problémákra csak személyeskedéssel tudnak válaszolni. Tudom, én is meg fogom kapni most sokmindenkitől, de nem érdekel, kíváncsi vagyok a véleményekre.

2021. márc. 27. 15:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%

oke, de nem kell nemek szerint bontani. miért kell kiemelni, hogy a NŐnek.

vice versa, oda vissza. semmivel sem jobb, ha egy férfinek volt rengetek szexuális kapcsolata.

2021. márc. 27. 15:22
 2/14 anonim ***** válasza:
84%

"We learn all this from a recent study of 1,001 US adults"

Képes voltál beinkelni egy 1000 fős, statisztikailag teljesen irreleváns mintájú kutatást? No comment.

2021. márc. 27. 15:26
 3/14 anonim ***** válasza:
94%

Nekem sok pasival volt dolgom (a férjem is igen népszerű volt a nők körében).

Mindketten tudjuk, hogy csak a dugásért nem érdemes félremenni, mert az nagyvonalakban hasonló lesz az eddig átéltek közül valamelyikhez.

2021. márc. 27. 15:44
 4/14 anonim ***** válasza:
91%
Ez fordítva is igaz, minél több szexpartnere volt egy férfinak, annál nagyobb a valószínüsége, hogy nem fog tudni leélni akár egy életet, vagy hosszú éveket egy nővel. Én például kimondottan kerülöm a népszerű férfiakat, akik nagyon aktív társasági életet élnek, főleg fiú haverokkal.
2021. márc. 27. 15:45
 5/14 anonim ***** válasza:
59%

Senkinek nem kötelező kapcsolatban lennie. Rendben, neked számít a partnered múltja, magánügyed.

Én teszek rá, tojok a statisztikára. Élek, élem az életem.

Egyébként, pont azok a lányok a legjobbak az ágyban, akik szeretik is csinálni, vannak vágyaik és meg is merik élni. Elképesztő élmény nyílt tabuk nélküli szeretkezés.

2021. márc. 27. 15:53
 6/14 anonim ***** válasza:
41%
Statisztikailag a nagy szerelembe eső nők meg egy életről beszélők szokták a leghamarabb a szarban hagyni a párjukat és új fitymával jönnek össze.
2021. márc. 27. 16:01
 7/14 anonim ***** válasza:
92%

5-ös.

Nem minden esetben. Ha egy nő sokakkal volt már, abból nem következik egyenesen, hogy akkor jó is lesz az ágyban.

Találkoztam már olyannal nem egyszer, hogy sokakkal volt már előttem, és közben csak 2 pózt ismert, orálban durvább volt és rá kellett szólni hogy ÉN nekem hogy jobb.

Nem attól lesz jó valaki az ágyban, hogy sokakkal volt előtte. Mennyiség vs minőség.

2021. márc. 27. 16:25
 8/14 FoxtrotLidérc ***** válasza:
89%

A magam részéről - itt is leírom - nem szokott zavarni a dolog. Mi a f*sz közöm van hozzá? Nyilván: Az nekem sem férne bele, ha miatta mondjuk elkapnék valami nemi sz*rt. Vagy folyvást az expartnereihez hasonlítgat. Szerintem instant mehetne a levesbe.

Hozzáteszem: Azt sem ítélem el, akinek ez nem fér bele. Nem vagyunk egyformák. Furcsállom, igen. Mert ezzel a típussal is lehet jó párkapcsolatot kialakítani. Ezt is lehet jól csinálni. Nem az a lényeg, hogy mi volt, meg mi történt, hanem hogy adott emberrel hogy viselkedik az egykor sokpartneres párja. Egy jól működő kapcsolatot nem tartom bölcs dolognak feldobni CSAK EMIATT.

2021. márc. 27. 17:15
 9/14 anonim ***** válasza:
91%

Nekem csak azért furcsa a hozzáállásod, mert honnan tudod, hogy a másik igazat mond-e neked, és nem-e letagad néhányat, vagy akár jó néhányat? Pont az ilyen közvélekedés miatt (ha egy nő nem szűz kb, akkor már ribi) szerintem sokan el sem merik mondani a tényleges számot.

Bár szerintem a körülmény is számít azért. Nem mindegy, hogy szingliként kiélte kicsit magát, vagy pl. a párjait csalta meg.

2021. márc. 27. 18:53
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem mindegy, hogy jött össze a szám. Lehet, hogy valaki csak egy éjszakás kalandokkal szedte össze, de az is lehet, hogy a párja mellett tartott mást és úgy látszólag kevés.

Nekem megmondom, nem magas, de nem is alacsony. Viszont sosem csaltam meg senkit és kizárólag a párjaimmal feküdtem le. Az más kérdés, hogy nem 1-2 hosszú volt. :/

2021. márc. 27. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!