Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mondják sokan (itt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják sokan (itt a gyakori kérdéseken is), hogy egy nő szexuális múltja nem számít?

Figyelt kérdés

Néhány hete láttam itt egy kérdést, ahol a kérdezőt zavarta, hogy a barátnője sok férfival volt előtte (ha jól emlékszem 20 felett volt a szám) és a válaszolók nagy része elhordta a kérdezőt mindenféle komplexusos kisgyereknek, meg ilyeneket írtak neki, hogy "Nem vagy te férfi, legyél férfi!", meg "Jobbat érdemel nálad szegény nő!" stb. Pedig szerintem igenis számít a párunk szexuális múltja, statisztikailag is megvizsgálták és arra jutottak, hogy minél több szexuális partnere volt egy nőnek, annál nagyobb rá az esély, hogy hűtlen lesz.

[link]

De sok inkompetens ember nem veszi figyelembe a tényeket és a jogosan felvetődő problémákra csak személyeskedéssel tudnak válaszolni. Tudom, én is meg fogom kapni most sokmindenkitől, de nem érdekel, kíváncsi vagyok a véleményekre.

2021. márc. 27. 15:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem már sokan beleuntak abba, hogy nincs egy normális nő/pasi ebben az országban, aki ne csaltak volna meg, nem vált volna el, stb., így már minden mindegy alapon jöhet bármi.
2021. márc. 27. 20:33
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nem téma, melyikünknek mennyi volt. Nem kérdezte a párom, én se tőle. Tudjuk egymásról, hogy volt életünk egymás előtt is, hiszen nem 20 évesen jöttünk össze.

Nekem nem számít a szám és neki se.

2021. márc. 28. 07:42
 13/14 anonim ***** válasza:
81%
Nekem eddig 15 férfival volt dolgom. Őszintén szólva a fene se tudja, hogy ez sok vagy kevés, nem feltétlenül így terveztem az életem, de sokan csak egy éjszakát akartak és kapcsolatot hazudtak ennek érdekében.
2021. márc. 29. 13:23
 14/14 anonim ***** válasza:
52%

A sok inkompetens ember?

Milyen alapon hívod őket így? Hogy nem értenek veled egyet?

Szerintem pedig te vagy abszolút inkompetens, ha előhozakodsz egy ilyen nulla “kutatással” ès ilyen alaptalan általánosításokon keresztül akarsz érvényt szerezni a teljesen szubjektív, légbőlkapott, másokénál egy cseppet sem különb vagy mérvadóbb véleményednek.

Ez a véleményed, ok, senkit nem zavar, és nem is érdekel, téma lezàrva. De attól még nem lesz abszolút objektîv igazság.

2021. márc. 29. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!