Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezt itt a gyakorin miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt itt a gyakorin miért nem értik meg sokan?

Figyelt kérdés
Amikor egy férfi nem ismerkedik, mert kicsi a farka, ő a hülye. Miért? Én is így vagyok vele és nem értem, hogy miért nem egyértelmű. Nem mindenki akar szamár lenni ló helyett.

2023. júl. 1. 18:40
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

A lógó melleket legalább vannak, akik szeretik és az csak esztétika. A pénisz és a mell nem egy szinten vannak.

2023. júl. 1. 20:13
 12/26 A kérdező kommentje:

Nem ezt kérdeztem.

2023. júl. 1. 20:15
 13/26 anonim ***** válasza:
56%

De miért értené meg normális ember? Önbizalomhiányos megerti, magabiztos nem fogja.

Millió dolog lehet amiben jó vagy, ami miatt szép vagy. Te meg a mikrobigyódon nyafogsz....

2023. júl. 1. 20:17
 14/26 A kérdező kommentje:

A megértés nem az önbizalmon múlik, hanem az empátián. Emberileg szeretni szoktak és vannak barátaim is, de a kapcsolathoz ez kevés. Orvosilag nem mikro.

2023. júl. 1. 20:26
 15/26 anonim ***** válasza:
87%
Nőként ezt tényleg nehéz megérteni. Mármint igen, azt valóban értem, hogy a csapból is ez folyik, hogy az a férfi, akinek minimum lovakat is megszégyenítő lőcse van, és így ez okoz(hat) sokaknak önbizalomhiányt, de a bizonytalanságon túl nem igazán tudom átérezni a dolgot. Már ugyan férjnél vagyok, de előtte nem éltem túlságosan szűzies életet, és volt szerencsém mindenféle mérettel találkozni, 12-től 20-ig, vékony és vastag, egyenes és görbe, és valahogy soha nem okozott problémát a pénisz mérete a szex élvezetében. Simán élveztem minden méret gazdájával a szexet, amennyiben az illető pasi odafigyelt rám. Nem mondom azt, hogy nem másabb érzés egy vastag és nagy szerszám, mint egy rövid és vékony, de egyikükkel sem a mérete miatt élveztem jobban vagy kevésbé az együttlétet. És minthogy én ugye ebből indulok ki, ezért számomra ilyen Malackás "b*szd meg, Nyuszi a fűnyíródat" jellegű hozzáállásnak érződik az, hogy nem is ismerkedsz erre hivatkozva.
2023. júl. 1. 20:41
 16/26 anonim ***** válasza:
Dehogynem egy szinten vannak. Az a 3 ember, aki mamafétises, kinek kéne.
2023. júl. 1. 20:42
 17/26 anonim ***** válasza:
72%

Azért sajnáljalak, mert komplexusos vagy? Jó!

Jaj, de sajnállak, hogy mikromütyürkéd van és emiatt nem mersz ismerkedni!!!

Most jobban érzed magad? ^^

Kit érdekel, hogy az van? Az számít, hogy milyen ember vagy, hogyan éled az életed! Ha ezt képtelen vagy felfogni, akkor az a te személyes problémád!

Millió pasasnak kicsi a himbilimbije mégis szexel, mégis párja/felesége sőt gyerekei vannak! Mert az a nő akivel együtt van szereti, boldoggá teszi mint az ágyban mint az életben!

Saját magad ellen harcolsz feleslegesen. Na emiatt sajnállak, nem azért, mert minichilid van!

2023. júl. 1. 20:48
 18/26 A kérdező kommentje:

Nőként nincs is olyan testrészed, ami kihat arra, hogy mit tudsz adni a másiknak.

Fejtsd ki kérlek, hogy az esztétika és a funkció hogy lehet egy szinten! Amúgy nem 3 ember szereti és nem fétisesek.

Nem kell sajnálni semmi miatt. Azért, mert valakit nem zavar vagy egyenesen izgatja, ha a párja csalja, az nálam nem változtat semmin. Ahogy a kérdésben is írtam, nem mindenki szeretne szamár lenni ló helyett.

2023. júl. 2. 10:26
 19/26 anonim ***** válasza:
29%
Csak az olyan férfinak nincs értelme ismerkedniük, akik 30-40 éves korukban a szüleikkel élnek, mert őket a magyar nők legalább 99%-a elutasítja.
2023. júl. 4. 16:23
 20/26 anonim ***** válasza:
Mikropenisz az biztos keves nonek jobne be, talan a biszexeknel mukodhet..aokszor a 12-3 centi ami atlagos sem eleg nekik..
2023. júl. 5. 08:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!