Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férjként sokan elutasítanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjként sokan elutasítanak ismerkedéskor, jobb ha letagadom?

Figyelt kérdés
Elsősorban nők véleménye érdekelne. Nem érdemes őszintének lenni? Nektek is jobb ha letagadjuk?
2024. ápr. 27. 08:25
1 2 3 4 5 6
 41/58 Noren1989 ***** válasza:
58%

Nem gond az ismerkedés <-> mégsem jött össze.

Nber, te akkor csak egy bohóc vagy. Am, ha kamuzol, gyakrabban nézz rà a kérdésedre, így hiteltelen.

2024. ápr. 27. 11:49
 42/58 A kérdező kommentje:
41, Nem kamuzok. Olvass figyelmesebben. Osszejonne sok nő (tehát nem gond az ismerkedes), de ahogy kiderul hazas vagyok gond szokott lenni.
2024. ápr. 27. 11:55
 43/58 anonim ***** válasza:
78%
#39 ez benne van a pakliban. De ha tudtomon kívül ilyen helyzetbe rángatnak, akkor nekem úgy lesz tiszta a lelkiismeretem, ha nem hagyom annyiban. Plusz, ha én lennék a feleség egy ilyen helyzetben, akkor én akarnám tudni.
2024. ápr. 27. 11:57
 44/58 anonim ***** válasza:
87%
Beszéld meg először a felesegeddel, gerincbajnok. Aztán lehet versenyezni, kinek jön hamarabb össze.
2024. ápr. 27. 12:45
 45/58 anonim ***** válasza:
Bocs, de ha őszinte ezt már megtette.
2024. ápr. 27. 12:48
 46/58 anonim ***** válasza:
100%
Na de mit várnál el egy ismerkedéstől? Szeretőt akarsz keresni? Tőled kérdezem!
2024. ápr. 27. 13:47
 47/58 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy király a kérdés, simán hozol itt egyes embereknek +5%-ot! Aztán ők meg a világ közepének hiszik magukat, ők a megmondhatói mindennek.

Még több ostoba kérdést, még több tőmondatos okosságot, így lesznek a 90%-os világ urai, akik az életben egy óriási nullák, bunkó családból, depressziósa. Legalább itt legyen nekik jó.

2024. ápr. 27. 14:44
 48/58 anonim ***** válasza:
89%
Az a baj, hogy a férjként elutasítanakból is az első gondolatod, hogy átverd a másikat, nem az, hogy talán ne legyek férj és akkor szabadon ismerkedhetek. :D
2024. ápr. 27. 14:51
 49/58 anonim ***** válasza:
75%

A bíróság attól még kimondja a válást, hogy gyerekek is vannak. Ne takarózz velük! Rengeteg ember él elváltként úgy, hogy gyerekük van. Mi nem megoldható? Nem tudtok külön költözni? Minden más megoldható. A gyerekeknek is jobb, ha egy ilyen ember nem lesz jelen az életükben minden nap.

Egyébként nem csak azért utasítanak vissza, mert házas vagy, de a gyerek is sokaknál kizáró ok. Ha rendezett lenne a kapcsolatod, hamarabb találnál másik párt. De ekkora gyökér valaki, mint te, hát akkor keress egy szintén olyan nőt, akit nem érdekel, mennyire gerinctelen, és ostoba vagy.

2024. ápr. 27. 15:12
 50/58 anonim ***** válasza:
38%

"Mert egyedülálló pasiban is van jó pasi. Akkor egy értelmesebb nő úgyis azt választja, még szexre is."

Amúgy hol? 😮 Egyedülálló van sok, de jó alig, és ha az az értelmesebb nő nem egy 10/10-es bombázó, akkor esélye sincs náluk, csak az egyedülállók nem vonzó (általában nagyon nem!) táborából válogathat, ami elég népes, de azok kellenek a fenének. 🤢

2024. ápr. 27. 15:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!