Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetek ilyen szerencsétlen a szerelemben? N
Figyelt kérdés
Mindig olyan fiúk/férfiak tetszettek meg, akik már foglaltak. Folyton csak csalódok emiatt. Amint megtetszik valaki, kiderül róla, hogy foglalt. Közülük néhányuknak tetszettem/tetszem én is, de nemár...hát foglaltak. Nem akarok szerető lenni. A családom nem hagy békén, hogy már feleségnek és családanyának kéne lennem, ehelyett válogatok, mert nem jó az, aki jön. Randiztam olyanokkal, akik nem jöttek be, de csak azért, hogy ne mondja senki, hogy meg se próbálom. De, megpróbáltam, adtam már esélyt másoknak, de egyik se érdekelt. Viszont amint megtetszik valaki, később megtudom, hogy rittig foglalt. Ami a legjobb, az az, hogy ha én is megtetszek egy ilyen személynek. Főleg, ha már kisgyereke is van. Ilyenkor olyan furán érzem magam. Már tudom hogyan lesz valakiből szerető. Olyanba szeret bele, aki foglalt, és nem tud róla lemondani. Én azonban nem akarok szerető lenni.ápr. 19. 23:47
31/34 anonim válasza:
Amúgy meg egy melós embernek aki 8-12 órákat is lehúz egy melóhelyen annak nem biztos hogy lesz ideje konditerembe járni és odafigyelni teljesen magára. Itt az enyhe túlsúlyra gondolok hogy konditermes rendszeres edzessel a túlsúlyt le lehetne adni. Irodista a másik véglet, az egésznap ül a számítógép előtt szinte neki a konditerem már megváltás vagy egy kis futás a parkban.
32/34 anonim válasza:
30. Pont hogy ez a negatív külső. Egyébként én sem vagyok vékony, de eléggé sok az érdeklődő. Adok magamra, szép az arcom és a szemeim.
33/34 anonim válasza:
Egy teltebb nő sokkal hamarabb kapós a pasiknál mint egy teltebb férfi a nőknél. Ha a pasikon egy kis súlyfelesleg van vagy alacsonyak akkor már nem kellenek senkinek sem ha csak nincsen sok lóvéjuk. Én is amikor 67 kg voltam társkereső odalon több volt a match mint most 72 kg-osan, 170 cm-hez kicsit sok már a 72 kg úgy látszik. Sajna fizikai munkát végző melós emberként nincs nagyon szabadidőm sem energiam 8-10 meló után még konditeremben kifárasztani magam. Elég fizikai munkát végzek a melóhelyen nekem elég az.
34/34 anonim válasza:
33. Exem 110 kg volt és velem egymagas, 162 cm körül.
Nem ez volt a probléma, hanem a jelleme.
Na az nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!