Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetek ilyen szerencsétlen a szerelemben? N
Figyelt kérdés
Mindig olyan fiúk/férfiak tetszettek meg, akik már foglaltak. Folyton csak csalódok emiatt. Amint megtetszik valaki, kiderül róla, hogy foglalt. Közülük néhányuknak tetszettem/tetszem én is, de nemár...hát foglaltak. Nem akarok szerető lenni. A családom nem hagy békén, hogy már feleségnek és családanyának kéne lennem, ehelyett válogatok, mert nem jó az, aki jön. Randiztam olyanokkal, akik nem jöttek be, de csak azért, hogy ne mondja senki, hogy meg se próbálom. De, megpróbáltam, adtam már esélyt másoknak, de egyik se érdekelt. Viszont amint megtetszik valaki, később megtudom, hogy rittig foglalt. Ami a legjobb, az az, hogy ha én is megtetszek egy ilyen személynek. Főleg, ha már kisgyereke is van. Ilyenkor olyan furán érzem magam. Már tudom hogyan lesz valakiből szerető. Olyanba szeret bele, aki foglalt, és nem tud róla lemondani. Én azonban nem akarok szerető lenni.ápr. 19. 23:47
11/34 anonim válasza:
Talán tényleg a jóképűek tetszenek neked. Nem tudom. De azt se hogyan nem kérdezel rá az elején, hogy foglalt-e. Vagy ha időben történik miért kell ilyesmiken nyavalyogni. Csak tetszenek, nem estél beléjük pár beszélgetés után. Amint kiderül időben lépj le és ismerkedj online is nyugodtan.
12/34 anonim válasza:
6,8
Mekkora frusztráció kell ehhez? Ne itt sírj, hogy neked nem jön össze egy nő sem..
13/34 anonim válasza:
12#
Benézted,mert nekem speciel éppen van nőm.
8# voltam
14/34 anonim válasza:
12-es! AKi leírja azt a tényt hogy az emberek igényei a csillagos egekben vannak akkor az mind frusztrált ugye?
15/34 anonim válasza:
Amúgy meg én is a 170 cm-el lehet 30-40 éve sikeresebb lettem volna a nőknél amikor még érdemi kommunikáció is volt az emberek között okostelefon nyomkodás helyett és nem volt senki ennyire elszállva magától!
16/34 anonim válasza:
Jah tudom tudom, én is csak egy frusztrált pasi leszek a 12-es válaszoló szemében...!
17/34 anonim válasza:
Kettős mérce.
Mert ti férfiak nem vártok e irreálisan sokat?
Dehogynem!
- nagy, feszes mellek
- kerek segg
- modell alkat, maximum 55 kg és 160 centi a tökéletes
Soroljam még? Szánalom..
18/34 anonim válasza:
17-es! Sajna az emberek nagyrésze sajna ilyen de ugyebár vannak kivételek akiket ugyanúgy észre kellene venni nőknél és férfiaknál is. Igaz hogy mindenki a másikban először a külsőt látja meg de vannak olyanok akik a belsőt is ugyanúgy figyelembe veszik nem csak a külsőt. Sajna az ilyen emberekből van kevés mint pl én. Nyílván én is a külsőt látom meg először de én utána a belsőt megismerve tudok mérlegelni. Én is 170 cm 70 kg vagyok és a legtöbb nő szerintem magában letörpézne engem stb miközben még a személyiségemet meg sem ismerte. Erről írok én hogy felszínes világot élünk. Ha már "törpe" vagyok akkor azt esetleg anyagilag sok lóvéval tudnám kompenzálni de se milliomos se milliárdos nem vagyok. Akkor én hogyan ismerkedjek ha már a nők 80%-a magasabb 170 cm-nél?
19/34 anonim válasza:
18. Dehogy magasabb. Én 162cm vagyok.
Volt velem egymagas exem. Kicsi volt neki, ami probléma sem lett vna, de amellett önző is volt. :)
20/34 anonim válasza:
19! Te lehet alacsonyabb vagy de attól még a nők nagyobbik része magasabb nálam és szerintem engem ez miatt le is néznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!