Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A szerelemben való szerencsétl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelemben való szerencsétlenség miatt eléggé bezárkóztam, hogy lehetne ebből kilépni?

Figyelt kérdés
25 éves férfi vagyok, a külsőm teljesen rendben van, a tulajdonságaimat tekintve se mondanám magam reménytelen esetnek, vannak céljaim, vállalkozásom, lassan a mesterképzést is befejezem, sportolok, utazgatok, sok mindennel elfoglalom magam. Viszont meglehetősen be vagyok zárkózva, ezt nem úgy kell érteni, h egy társaságban nem szólok egy szót sem, sőt épp ellenkezőleg, szinte bárkivel megtalálom a közös hangot, a zárkózottságot úgy értem, hogy nagyon ritkán teszem ki a lábam otthonról. Alapjáraton nem ilyen lennék, én szívesen szerveznék programokat, ha lenne kivel. Szerelmi téren nálam szerencsétlenebb ember a világon nincs, eddig 3 lányba voltam szerelmes, 5 lány pedig belém volt zúgva(amiről tudok), de olyan sosem volt, hogy kölcsönösek lettek volna az érzések. Na mindegy, szóval elég sok csalódás ért, emiatt az utóbbi években bezárkóztam.

2017. márc. 21. 10:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem lehetsz te olyan szerencsétlen, ha 25 éves létedre 5 lányt bolondítottál magadba. Szerintem nincs itt semmi gond, egyszerűen csak nem volt meg a "matchelés" a lányokkal, keresgélj tovább.

Itt némi ellentmondást érzékelek: "nagyon ritkán teszem ki a lábam otthonról" vs. "sportolok, utazgatok". Akkor most kimozdulgatsz otthonról vagy sem?

2017. márc. 21. 10:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon ritkán mozdulok ki, de akkor már valami rendes dolgot csinálok.
2017. márc. 21. 11:05
 3/5 anonim válasza:

Szerintem csak sodrodj az arral, aztan majd ha nem szamitasz ra, akkor talalsz egy olyan lanyt, akivel komoly kapcsolatba lephetsz. Ha gorcsosen szeretnel part, az soha nem lesz jo. Tapasztalatbol mondom...

L

2017. márc. 21. 22:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy görcsösen szeretnék párt, hanem arról, hogyha találkozom egy olyan lánnyal ,aki igazán érdekel, akkor az sosem jön össze. Egyébként elvagyok én kapcsolat nélkül.
2017. márc. 22. 00:06
 5/5 anonim válasza:

Akkor Murphy szorakozik veled.

2017. márc. 22. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!