Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti úgy gondoljátok, hogy ezek miatt a dolgok miatt egy hatalmas szerencsétlenség vagy?
Nagyjából ez az, amit érzek, mert ezt érzékelteti velem a világ, meg ha nem is mondják a szemembe.
A probléma, hogy 22 évesen semmit nem tudok felmutatni. Nincs autóm, nincs lakásom, nincs sok pénzem, semmi extra dolog. Mivel egyetemista vagyok, ezért minden pénzem arra megy. Látom a korosztályomat, akiknek sokkal jobban megy, rettentően irigylem őket, természetesen többségüknek barátnőjük is van, és valljuk be, egy olyan csaj, aki ki volt így szolgálva(kocsikázás, étterem,wellness, stb.), nem fog leállni egy olyan sráccal, mint én.
Úgy érzem, hogy manapság a nők körében nem előny, ha az ember, ha okos vagy tanult, egyszerűen nem számít.
Napi önsajnáltatós rinyagép jelen!
"Nincs autóm, nincs lakásom, nincs sok pénzem, semmi extra dolog.."
Ez ANYAGI DOLOG!! Felszínességre vall, ha valaki csak ezt keresi!
(gáz, hogy ezt eddig nem tudtad, akkor hogy kerülhettél be egyetemre ilyen értelmi szinttel?)
Ha felszínes p..csákat keresel, akkor persze, hogy ők szóba se fognak veled állni!
De hiába írhatok én itt bármit, úgyse fogja senki nekem elhinni, hogy nem a pénz motivál!
Ha azt mondanám neked, nincs senkim, mert nem feszes a cicim, valószínűleg azt mondanád, hogy keressek olyat, akinek a belső jobban számít, nem ennyire felszínes.
Ugyanezt mondom neked. Miért az ilyen csajokat keresed, akik ki vannak szolgálva?
A diploma egy hosszútávú befektetés, már ha nem büfészakon vagy. Te kicsit később kezdesz egzisztenciát építeni, nincs ezzel semmi baj.
Viszont irigykedni gáz. Egyetem mellett el lehet menni dolgozni, a pénzt félrerakni.
Olyan csajt meg minek szeretnél, akit csak kiszolgálni kell?
Nem olyan csajokat keresek, de hát manapság ezekből van a legtöbb sajnos... akik kapásból megítélik az embert, mert neki buszra kell szállnia.
Muszáj dolgoznom egyetem mellett, különben nem is tudnék járni. Viszont ezt a pénzen könyveket kell vennem, nyelvvizsgáznom kell, stb. Ez mind olyan dolog, ami nem látszik egy nő előtt és nem fog javulni a megítélésem.
22 évesen, 0 munkatapasztalattal mégis mi a f**t akarsz? kacsalábon forgó villát a budai hegyekben?
Át kéne értékelni a látásmódodat, mert a hiba benned van!
Olvasd vissza, mit írtam...
Dolgozok is eleget, ha úgy van szabadidőm, de ebből a pénzből nem tudom ájfónt meg béemvét venni.
ma 14:40
Mármint mire gondolsz? Mi az, amit magamnak kellene bizonyítanom?
"Nem olyan csajokat keresek, de..."
Nem azért, de egy felszínes p..csáról lerí, hogy milyen, egyáltalán akkor minek állsz az ilyenekkel szóba? Csodát vársz, hogy majd talán az egyik értelmesebb lesz, mint a többi?
Ne másoknak akarj már megfelelni tényleg, mi a francnak akarsz bmw-t, vagy iphone-t, ja, mert ez a menő? ki szerint? az agymosott médiab..zik szerint?
tűzz ki egy célt, és váltsd valóra, és ne foglalkozz azzal, hogy ki mit gondol!
ma 14:45
Persze, igaz, amit írsz, de ha meg közben tényleg egyedül maradok, akkor az borzalmas lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!