Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti úgy gondoljátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti úgy gondoljátok, hogy ezek miatt a dolgok miatt egy hatalmas szerencsétlenség vagy?

Figyelt kérdés

Nagyjából ez az, amit érzek, mert ezt érzékelteti velem a világ, meg ha nem is mondják a szemembe.

A probléma, hogy 22 évesen semmit nem tudok felmutatni. Nincs autóm, nincs lakásom, nincs sok pénzem, semmi extra dolog. Mivel egyetemista vagyok, ezért minden pénzem arra megy. Látom a korosztályomat, akiknek sokkal jobban megy, rettentően irigylem őket, természetesen többségüknek barátnőjük is van, és valljuk be, egy olyan csaj, aki ki volt így szolgálva(kocsikázás, étterem,wellness, stb.), nem fog leállni egy olyan sráccal, mint én.

Úgy érzem, hogy manapság a nők körében nem előny, ha az ember, ha okos vagy tanult, egyszerűen nem számít.

2016. dec. 18. 14:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
88%

"Persze, igaz, amit írsz, de ha meg közben tényleg egyedül maradok, akkor az borzalmas lesz."

Úristen, ezt most te komolyan gondoltad? Most már érdekel, hogy milyen szakra jársz ennyi ésszel?!

Azt, hiszed, hogy majd a drága kocsitól és telótól lesz barátnőd?

Akkor jobb is lesz, ha egyedül maradsz ilyen felfogással és értelmi szinttel és nem lesz családod, mert lesz egy ugyanolyan h..lye gyereked, mint te!

2016. dec. 18. 14:49
 12/23 A kérdező kommentje:
Jól van, öreg, cserélj velem, aztán megtudod milyen szar érzés.
2016. dec. 18. 14:51
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

1. csaj vagyok, úgyhogy ez nem jött be

2. te is ugyanolyan felszínes akarsz lenni, mint a többiek?

3. a bmw-től, mert az iphone-tól azt hiszed, hogy több leszel?

4. a bmw és az iphone majd megfőzi helyetted a kaját és megkeresi a lakásra való pénzedet?

5. páromnak se kocsija, se lakása és még diplomája sincs, egyszerű árufeltöltő a tesco-ban és volt már biztonsági őr is. lassan már 4 éve együtt vagyunk.

szerinted az anyagi dolgok mennyiben játszottak szerepet nálunk?

és nekem sincs se autóm, se lakásom, van egy könyvtárosi diplomám, anyukám 12 éve daganatos beteg, szóval a pénzünk nagy részét az orvosok viszik el!

mégis megismertem a páromat NETEN! és szeretjük egymást!

Nem rinyálni kéne 22 évesen, hogy jaj, mi lesz most veled? a tojáshéj még csak most esett le a s..ggedről, úgyhogy fogd be a szád, és építsd a jövődet!

2016. dec. 18. 14:56
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Én magam is egyetemre járok és még egy olyan emberrel sem találkoztam itt akit te leírtál. Mindegyiknek dolgozni kell, egyiknek sincs saját háza (legfeljebb ha örökölte) autójuk meg főleg nem és csórók mint minden más egyetemista. Amelyik gazdag, az csakis a szüleinek köszönheti ebben a korban. 25 évem alatt egyetlen emberrel nem találkoztam még, aki leszólta volna a tömegközelekedést használókat. Szóval ideje lenne kimászni az önsajnáltból és levenni "mindenkinek gazdag pasi kell 22 évesen saját házzal, autóval" aszemüveget, mert már annyira beleélted magad ebbe, hogy semmi mást sem látsz. Ha pedig cicababákra vágysz, akkor magadra vess.
2016. dec. 18. 14:58
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Örülj hogy tanulhatsz később lessz normàlisan fizető munkahelyed ez lebegjen előtted !Mert ha màr most beakarsz csajozni akkor hogy fogod fenn tartani meg igy hogy akarsz családot !?
2016. dec. 18. 15:02
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Ja, de az nem jutott még eszedbe, hogy nem a műcicis, szolis, agyonsminkelt csajokat kellene keresni, hanem az egyszerű, talán nem feltűnő, de így is csinos lányokat?

Én nem vagyok diplomás, egy kis cégnél vagyok asszisztens, a barátom színházban dolgozik, imádja-szereti, nincs autónk, saját lakásunk, szeretjük egymást, együtt élünk. Sosem vágytam többre.

2016. dec. 18. 15:10
 17/23 A kérdező kommentje:

ma 15:10

De ezt mondom, sosem a műcsajokat kerestem, sosem. Én magam sem vagyok olyan, hogy alapból nekik bejöjjek, ezzel tisztában is vagyok. Az "átlagos", normális csajok felé nyitottam mindig, de nem, egyszerűen esélyt sem adtak.

2016. dec. 18. 15:13
 18/23 anonim ***** válasza:
84%
Az lehet, hogy esélyt sem adnak, de azt lefogadom, hogy a okot csak te költöd melléje. A valóság meg az, hogy egyzerűen nem tetszel nekik. Ennyi. És ilyen tévképzetekkel nem is csodálom. Beteges szintre fejlesztetted a görcsölést. Azt mondd már meg, hogy más emberek miért nem találkoznak ilyen dolgokkal amikkel állítólag te minden egyes nap? A összes csóró egyetemistának van párkapcsolata errefelé. Én ismerek olyanokat akiknek tényleg bmw-jük meg ájfónjuk van, de az az igazság, hogy ők sem nézik le azt akinek nincs, nem érdekli őket, elvannak a saját cuccaikkal.
2016. dec. 18. 15:18
 19/23 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem csak te látod bele.

Én a csóró egyetemista barátommal jöttem össze csóró egyetemista lányként. Mert volt töke kezdeményezni, emellett intelligens volt, és jó votl a humora.

2016. dec. 18. 15:21
 20/23 anonim ***** válasza:
te biztos, hogy nem jársz egyetemre, ha ezt lemered írni...
2016. dec. 18. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!