Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy valaki szerencsétlennek születik a szerelemben?????
Figyelt kérdés
Mert én az vagyok szerencsétlen a szerelemben soha nem találom a hozzám illő társat. Vajon miért lehet ez? Vagy pedig mindig ugyanazt a típust vonzom magamhoz a lúzereket trógereket akik nem becsülnek meg és nem szeretnek igazán. Vajon miért van ez? Más is ilyen peches a szerelemben??2021. ápr. 18. 18:50
2/16 anonim válasza:
Rajtam a nők csak simán átnéznek.
Szerintem te se fogod látni amit írok mert ugye egy szellemnek az írása is láthatatlan :D
4/16 anonim válasza:
Lehet csak rossz körökben mozogsz..
5/16 anonim válasza:
Férfiként látom, nálam is ez van.
6/16 anonim válasza:
A kérdésed így tedd fel magadnak:
Vagy pedig mindig ugyanazt a típust [választom] a lúzereket trógereket akik nem becsülnek meg és nem szeretnek igazán.
Te mindenféle-fajta férfi bevonzol, csak te a fentieket választod, magad tudod, miért.
7/16 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, az önértékelésemmel van baj, valószínűleg azért vonzom a rossz embereket..
8/16 anonim válasza:
Van. Én például pont ilyen vagyok.
9/16 A kérdező kommentje:
7 es sajnos az önértékelésemmel nekem is gondjaim vannak de már gyerekkorom óta :(
2021. ápr. 18. 19:19
10/16 anonim válasza:
7 vagyok, igen sejtettem, hogy nálad is ez lehet, magamból kiindulva. Ezen kell akkor dolgoznod valahogy. Tippet nem tudok adni, mert eddig nekem se sikerült, de próbálkozok, olvasok, videókat nézek a témában stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!