Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan hogy valaki szerencsétlennek születik a szerelemben?????

Figyelt kérdés
Mert én az vagyok szerencsétlen a szerelemben soha nem találom a hozzám illő társat. Vajon miért lehet ez? Vagy pedig mindig ugyanazt a típust vonzom magamhoz a lúzereket trógereket akik nem becsülnek meg és nem szeretnek igazán. Vajon miért van ez? Más is ilyen peches a szerelemben??
2021. ápr. 18. 18:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Jó, és ha valaki olyannak születik, akit az ellenkező nem egyszerűen elkerül, az mennyivel jobb? Jaj-jaj sosem fogom megtalálni az igazit, pedig annyi mindenkin végigmentem már, de csak nem. Nagyon tudlak sajnálni.
2021. ápr. 18. 19:37
 12/16 anonim ***** válasza:

Igen önértékelési zavar.

Én utána is olvastam

Nekem is mar gyerekkoromban á, nem a jo tanulo ügyes okos sráçok tetszettek akik óvatosan udvarolgak(mint gyerekek), hanem a hozzank lebukott lúzerek.

Ezt úgy viszem is tovább, lassan egy életen át.

A pszichologiai háttere, tudattalan az ember lanya azt gondolja magárol ő nem ér fel a többiekhez, a tarsadalomhoz, a többséghez, hanem peremszélen van ő is.

Én ezt tiniként meg is magyaráztam azzal, hogy egy lúzernek sokkal jobban kellek is mert az legalabb megcsókol meg stb. (Azaz a rendes udvarias sracoknak magyaran nem is kellek mert meg sem csókol, nem fogja meg a kezem sem.)

Holott arrol volt szo csak egyszerűen hogy leértékelem magam voltakepp.

2021. ápr. 18. 20:09
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt hittem magamról, végül lett barátnőm. Aztán szakítás is lett a vége 5 év után, aztán jött más.

Annyi volt a trükk, hogy nem adom fel, hanem mindig nyitott vagyok, keresgélek itt-ott, amikor bátornak kell lenni, akkor összeszedem magam. Rendszeresen olvasgatok, fejlesztem magam, készülök a diplomára is, szóval előre nézek és nem vagyok negatív, amikor kezdeményezni kell, akkor odalépek a tettek mezejére:)

2021. ápr. 18. 20:19
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Élő példa vagyok rá.

Randi 0,férfiak az életemben 0,igen,nem vagyok csinos.

Nemrég egy idős néni felajánlotta,hogy jósol nekem.Nem igazán hiszek ilyenben,de egyből azzal kezdte,hogy "nem volt még barátja ugye?".Szóval tuti,hogy van ilyen. 23/N

2021. ápr. 18. 22:26
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha úgy érted, hogy aránylag rossz benne, és belülről nézve szar sorsa van, akkor igen.
2021. ápr. 19. 13:56
 16/16 anonim ***** válasza:

Én is sajnos ilyen vagyok. Ha nem a mai trendek szerint öltözöl és viselkedsz akkor a sor végére kerülsz. Meg ugye a mai világban nagyon meghatározó az hogy ki milyen anyagi háttérrel rendelkezik. Előbb állnak szóba egy gazdag emberrel mint egy szegénnyel hiába a szegény ember becsületesebb és empatikusabb.

Sajna a nők is ilyenek lettek, nagyon megnőttek az igények de ezt mi ránk is lehetne mondani pasikra hogy sok pasi csak a lyukra megy és csak a formás mellű/fenekű modell csajok jönnek be nekik. Itt sajna a külső van már előtérbe helyezbe a belsővel szemben és a legtöbb ember már nem is tudja kellőképpen értékelni a másikat és a legtöbb helyen csak a másik kihasználása megy. Jó lepontozást de sajna ezek a tények. Ha nem hiszitek el akkor meg járjatok nyitottabb szemmel.

ápr. 29. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!