Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az önbizalomhiány lehet az oka, hogy szerencsétlen vagyok a szerelemben?
Figyelt kérdés
Jó, nem vagyok vékony sem, de arcra nem vagyok csúnya, a melleimet általában megnézik. Nem vagyok savanyú, sokat mosolygok, kedves vagyok az emberekkel. Nálam kövérebbeknek és csúnyábbaknak boldog párkapcsolata, házassága van.
Nekem miért nem adatik meg vajon?
2017. máj. 23. 15:28
1/4 anonim válasza:
Ezt így elég nehéz megválaszolni. De van egy mondás, ami nem bántásnak szánok, hogy mindenki annyit kap vissza, amennyit beletett. Lehet te keveset teszel bele. 27/f
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. :)
2017. máj. 23. 15:38
3/4 anonim válasza:
Mennyire vagy intelligens, bölcs, nyitott a világra? Milyen a humorod? Milyen hobbijaid vannak amiben szakértő vagy?
Sok nő rettentően egyszerű és unalmas. Abból áll az élete hogy elmegy dolgozni, aztán hazajön. Azért szoktak egyedül maradni, nem a külsejük miatt.
4/4 anonim válasza:
Mennyire "nem vékony"? Mondjuk egy magasság, súly paraméter kb elárulja.
A másik meg az lehet, hogy távolságtartó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!