Mit szóltok ehhez? Hosszú sztori.
Honnét jöttél, milyen közegből, miért voltál elnyomva, miért nem segítesz nekik?
Mert oké, én volt, hogy 1-2 hét alatt változtattam olyanon, amin más sír. És? Ettől másnak, még nem feltétlenül megy a dolog. Van, aki a módszerekről sem hallott. Ha beírod netre, hogy "csajozás", általában elég gagyi cikkeket találsz.
Az önfejlesztés, valóban jó dolog, de kevés jó módszert talál az ember.
Sokaknál pedig tényleg nehéz a helyzet. Egy 20 éves srác, már elég nehezen tud egy olyan több éves tapasztalatbeli lemaradást behozni, amivel a csajoknál sikere lehetne. Persze, fejlődni tud, ez nem kétség.
Nekem pl. sosem volt gondom semmivel. Általános iskolában népszerű voltam, középiskolában elég durván konfrontálódtam azokkal, akik nem illettek az értékrendembe, ezért kissé kívülálló lettem, de a többség tisztelt. 2 komoly kapcsolatom volt, de lett volna esélyem több lánynál is.
És? Mégis azt állítom, hogy az emberek többsége megbízhatatlan és felszínes. Lesz jó fizetésem, edzek, mégsem találok olyan lányt, akire azt mondanám, hogy a barátnőmnek akarom. Azt meg meguntam, hogy egyszerű csajozási módszerekkel, egyszerű lányokkal menjen a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!