Hogy lehetek ennyire ronda és szerencsétlen?
Fogszabályzó + szemüveg + szeplők + hullafehér bőr. Mi kell még? Úgy nézek ki, mint akire (vagy amire, hahaha) ráragadna minden szemét, komolyan. Egy nagy hányás vagyok! Hogy tudnám elfogadni magam, annak ellenére, hogy így nézek ki? A fogszabályzóval még nem lenne bajom, na de szemüveggel?! Gáz vagyok...
14/L
Gyerekkorom ota szemuveges vagyok es kellett egy kis ido, de ma mar imadom. Ad egy jo keretet az arcomnak. Bar igazabol eszre se veszem, hogy rajtam van, annyira osszenottem vele. :D ne stresszeld tul. Ha igy gondolkodsz magadrol, akkor ezt fogod kisugarozni, es ezt is fogjak rolad gondolni.
20L
Nem, nem vagy gáz.
Nem, nem ház a szemüveg.
Nem, nem lesznek rosszul tőled, ha meglátnak.
Pont olyan vagy, mint a többi ember. A most az utakon járó felnőttek kétharmada is ezt gondolta magáról, aztán felnőtt és ez elmúlt.
Ha te nem szereted és tiszteled magad, ott nagy bajok lesznek. Javaslom, hogy nézz meg pár videót olyan emberekről, akiknek nincs kezük, lábuk, megsérült az arcuk, és mégsem hívják magukat hányadéknak.
Te egy vagy a világon jelenleg többmillió fogszabályozós-szemüveges-szeplős lány közül. És ez nem pozitív és nem negatív.
nincs ronda nő, csak igénytelen. ha adsz magadra, tehát tisztálkodsz, előnyösen öltözöl, (bár ehhez látni kéne téged) ronda már nem lehetsz. sminkkel is dobhatsz magadon.
alakod milyen?
A méreteid alapján vékony vagy. El sem tudod képzelni, hogy ezért mennyien irigyelnek. A szeplők szépek. A szemüveget lecserélheted kontaktlencsére. A fogszabit meg pár éven belül leveszik.
Plusz tipp: Kezdj valamit a hajaddal! Egy jó frizura nagyon sokat tud dobni a kinézeten. :)
Még nagyon fiatalka vagy.
Ilyen korban én is úgy éreztem ahogy Te.
És most próbálok kiszépűlni, és még így se tartok ott ahol a korombéli lányok.
Én 14 évesen, csontváz voltam!
Jó ha voltam 35 kiló és mindig csúfoltak a lányok az öltözőben. Hogy nincs se mellem, se fenekem.
Most már van, és meg is kaptam az egyik lánytól hogy híztam és nagy a fenekem.
A lényeg hogy nagyon sokat fogsz még alakulni.
Ha megnyugtat én is hullafehér vagyok és szeplős.
A szeplőket még elhagyhatod az évek során ugyan úgy a hullafehér bőrt is.
Különben a szeplő most nagy divat, sok modell rajzoltat az arcára.
És biztos nagyon szép vagy, csak elkeseredett. ❤
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!