Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehetek ilyen szerencsétl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetek ilyen szerencsétlen a szerelemben? N

Figyelt kérdés
Mindig olyan fiúk/férfiak tetszettek meg, akik már foglaltak. Folyton csak csalódok emiatt. Amint megtetszik valaki, kiderül róla, hogy foglalt. Közülük néhányuknak tetszettem/tetszem én is, de nemár...hát foglaltak. Nem akarok szerető lenni. A családom nem hagy békén, hogy már feleségnek és családanyának kéne lennem, ehelyett válogatok, mert nem jó az, aki jön. Randiztam olyanokkal, akik nem jöttek be, de csak azért, hogy ne mondja senki, hogy meg se próbálom. De, megpróbáltam, adtam már esélyt másoknak, de egyik se érdekelt. Viszont amint megtetszik valaki, később megtudom, hogy rittig foglalt. Ami a legjobb, az az, hogy ha én is megtetszek egy ilyen személynek. Főleg, ha már kisgyereke is van. Ilyenkor olyan furán érzem magam. Már tudom hogyan lesz valakiből szerető. Olyanba szeret bele, aki foglalt, és nem tud róla lemondani. Én azonban nem akarok szerető lenni.

ápr. 19. 23:47
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
20. Dehogy, nagyon sok picike lány van, velem együtt. Bocsánat, nők. Hidd el, léteznek.
ápr. 24. 21:03
 22/34 anonim ***** válasza:
23%
Sok picike lány van, de ők is mind a magas férfiakra buknak.
ápr. 25. 07:44
 23/34 anonim ***** válasza:
22-nek sajna igaza van. Már a 160 cm lánynak és 170 cm feletti vagy 180 cm feletti pasi kell. Egyszer olyan kérdést láttam kiírva hogy a teltebb/ducibb nő a 190 cm feletti kosaras pasikra bukik. Alacsony volt és teltebb. Akkor miről beszélünk. Nem hiába vagyok egyedül a 170 cm 70 kg-al. Vagy lehet az a baj hogy van egy kis szemtengelyferdülésem amit sokan kancsalságnak néznek?
ápr. 26. 11:29
 24/34 anonim ***** válasza:
21-es! Sok picike lány van mégsem kellettem eddig egynek sem.
ápr. 26. 11:30
 25/34 anonim ***** válasza:
Bocsánat picike nő!*
ápr. 26. 11:30
 26/34 anonim ***** válasza:
0%
Annyit még írok aztán megyek vissza melózni hogy a kollegám aki 185 cm 70 kg vele hamarabb szóbaállnak a nők mint velem. Nem hiába van már a második barátnőjével együtt. Nem hiába írta le a 22-es azt amit leírt. Nekem 170 cm 70 kg-osan nem volt még párkapcsolatom de egs magas és egyben vékony pasinak meg akkor lesz nője amikor csak szeretné. Na?!
ápr. 26. 11:33
 27/34 anonim ***** válasza:
87%
26. Ez úgy nem releváns, az is eldonti ki mennyire ápolt és intelligens.
ápr. 26. 11:36
 28/34 anonim ***** válasza:
0%
Persze 27-es! Ki mennyire ápolt és intelligens. Ápolt külső tulajdonság az intelligencia meg belső. Nem hiába te is az ápoltságot tetted előbbre egy belső tulajdonsággal szemben azaz egy külső tulajdonságot. Akkor meg nem értem miért pontoznak le ha lemerem írni hogy egy igényekkel teli felszínes világot élünk. Mindenkiben először a külsőt látjuk meg és az alapján állunk vele szóba főleg párkacsolat terén. Egyre kevesebb az olyan ember aki a mai világban a belső tulajdonságot is tudja annyira értékelni mint a külsőt.
ápr. 29. 15:59
 29/34 anonim ***** válasza:
62%

28. Nehogy már probléma legyen nekem hogy ne rohadjon valaki foga vagy fürödjön.

Szerintem keress fel egy pszichológust, sürgősen..

ápr. 29. 16:43
 30/34 anonim ***** válasza:

Fogmosás és a fürdés alap dolog. Én nem így értettem a külső tulajdonságokat hogy büdös és hogy rohadnak a fogai. Mai világban már az is taszító ha valaki alacsony vagy egy kicsit duci. Nem a kövér kategóriára gondolok hanem az enyhe túlsúlyra. Már a legtöbb nőnél ez is kizárt nem csak az ápolatlanság.

29-es! "Nehogy már probléma legyen nekem hogy ne rohadjon valaki foga vagy fürödjön." Ez amúgy meg ápoltsági kérdés nem a negatív külső tulajdonsághoz sorolnám be. Oda inkább azokat amiket én írtam most le.

ápr. 29. 16:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!