Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők niért méret mániások?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők niért méret mániások?

Figyelt kérdés

Ha vonzalomról van szó, a férfi magassága a legfontosabb külső tulajdonsága.

Szexnél pedig a farok méret a mindenük. Elég csak megnézni a szexpartnerkeresőket + akiről elterjed, hogy nagy neki, ahhoz mennek a nők.

ápr. 15. 17:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
33%

Minden egyes emberrel más érzés a szex, miért ne lehetne mindkettőtől orgazmusom? Vagyis inkább úgy mondom, az orgazmus nálam nem azon múlik, hogy majdnem duplája a méret, mivel a G-pont a hüvely bejáratától kb 3-5 cm-re található.

Nagyobb valószínűséggel fog a 18 cm esetleges kellemetlenséget okozni, mint a 10 cm, mert nem szeretem, ha a méhemet ütögeti, iszonyat kellemetlen (van, akinek bejön amúgy). Persze a 18-at azt csak találomra mondtam, nem tudom megmondani pontosan mekkora mérettől fog fájni, meg ez a pozíciótól is függ.

ápr. 17. 11:59
 62/71 A kérdező kommentje:

Ez nem igaz.

ápr. 17. 12:23
 63/71 A kérdező kommentje:

18 centivel bármilyen pózban lehet, a 10cm folyton kicsúszik. A nagyobb intenzívebben stimulál.

ápr. 17. 12:28
 64/71 anonim ***** válasza:
37%
Nem lehet bármilyen pózban naggyal.
ápr. 17. 12:29
 65/71 A kérdező kommentje:
Miért ne lehetne? Odaér.
ápr. 17. 12:34
 66/71 anonim ***** válasza:
33%
Mert kurvára fáj. Gyorsan sem lehet, ha túl nagy, mert figyelned kell, mennyire teszed be.
ápr. 17. 12:36
 67/71 anonim ***** válasza:
37%

kérdező, 61-es vagyok. Csak egy kérdésem van hozzád. Ha ennyire meg vagy győződve róla, mindenféle technikai részletekkel alátámasztva, hogy a nagyobb az jobb, sőt a kicsi egyenesen rossz. (Hozzátenném továbbra sem értek egyet ezzel.)

Akkor miért kérdezed: "A nők miért méret mániások?...Szexnél pedig a farok méret a mindenük."

Hiszen te magad válaszolod meg, hogy miért? Sőt, mikor én nőként az ellenkezőjét gondolom még akkor is nekem van bemagyarázva, hogy már pedig nekem a nagyobb az jobb :D

ápr. 17. 13:13
 68/71 anonim ***** válasza:
5%
A kérdező nem látja be, hogy tökéletesnek kell lennie. Mindig pont akkor legyen mindene, amit az adott nő elvár. Ha ez nem megy, akkor bajok lesznek. Nem olyan nehéz az.
ápr. 17. 13:18
 69/71 A kérdező kommentje:

Rosszabb figyelni, mint oda se férni? Ok...

A miért a kérdés. Ha beszélnél nőkkel, te is tudnád.

ápr. 17. 14:04
 70/71 anonim ***** válasza:
64%
Hát de pont te írtad le a miértéket, a kicsi kicsúszik, teljesen más érzés, a kicsit nem érezni stb..
ápr. 17. 14:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!