Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők niért méret mániások?
Ha vonzalomról van szó, a férfi magassága a legfontosabb külső tulajdonsága.
Szexnél pedig a farok méret a mindenük. Elég csak megnézni a szexpartnerkeresőket + akiről elterjed, hogy nagy neki, ahhoz mennek a nők.
Minden egyes emberrel más érzés a szex, miért ne lehetne mindkettőtől orgazmusom? Vagyis inkább úgy mondom, az orgazmus nálam nem azon múlik, hogy majdnem duplája a méret, mivel a G-pont a hüvely bejáratától kb 3-5 cm-re található.
Nagyobb valószínűséggel fog a 18 cm esetleges kellemetlenséget okozni, mint a 10 cm, mert nem szeretem, ha a méhemet ütögeti, iszonyat kellemetlen (van, akinek bejön amúgy). Persze a 18-at azt csak találomra mondtam, nem tudom megmondani pontosan mekkora mérettől fog fájni, meg ez a pozíciótól is függ.
Ez nem igaz.
18 centivel bármilyen pózban lehet, a 10cm folyton kicsúszik. A nagyobb intenzívebben stimulál.
kérdező, 61-es vagyok. Csak egy kérdésem van hozzád. Ha ennyire meg vagy győződve róla, mindenféle technikai részletekkel alátámasztva, hogy a nagyobb az jobb, sőt a kicsi egyenesen rossz. (Hozzátenném továbbra sem értek egyet ezzel.)
Akkor miért kérdezed: "A nők miért méret mániások?...Szexnél pedig a farok méret a mindenük."
Hiszen te magad válaszolod meg, hogy miért? Sőt, mikor én nőként az ellenkezőjét gondolom még akkor is nekem van bemagyarázva, hogy már pedig nekem a nagyobb az jobb :D
Rosszabb figyelni, mint oda se férni? Ok...
A miért a kérdés. Ha beszélnél nőkkel, te is tudnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!