Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincs semmi empátia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs semmi empátia azok a férfiak felé, akik nem mernek ismerkedni, akár komplexusosak is a méretük miatt?

Figyelt kérdés

Olvasom a méretes kérdéseket és, ha a méretről van szó, mindig megy az áradozás, hogy milyen jó a nagy, sokkal jobb a nagyobb, az az igazi, stb. Aztán jön egy kérdés, hogy aggódik a mérete miatt, esetleg nem is ismerkedik miatta, aztán egyből kapja a támadást, bántást. Ez mégis mi?

Ez kb ilyen:

Nők:-A nagyot szeretjük, mert sokkal jobb.

Férfi:-Jó, akkor nem égetem magam és inkább maradok egyedül.

Nők:-A férfiaknak fontos a méret, a komplexus a baj,...

Itt érdemes elolvasni a válaszokat ezzel kapcsolatban:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

febr. 2. 14:59
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
70%
Nem tudom ki mond ilyeneket, de nekem a nagy konkrétan fáj..
febr. 2. 15:02
 2/45 anonim ***** válasza:
77%
Nincs semmi áradozás. Minden nap több ilyen kérdés van, és minden nap kiderül, hogy a nők többsége számára nem a méret a lényeg, sőt, van, akinek a nagyobb méret problémás. Ezért kapják a bántást azok, akik ötezer ilyen kérdés után is nyafognak.
febr. 2. 15:04
 3/45 anonim ***** válasza:
82%
Van egy átlag 15-17 az legtöbb embernek megfelel. Rajongani meg megkülönböztetett “aa az alfa adonisz a pasim” jelzőt ugyan nem fogja megkapni. De ettől még lehet vele szexelni meg kapcsolatot létesíteni.
febr. 2. 15:04
 4/45 anonim ***** válasza:
80%
Ha meretproblemaid vannak, akkor miert egy anonim forumon varsz vigaszt? Azokat rugdossak, akik itt lejmolnak egyutterzest.
febr. 2. 15:08
 5/45 anonim ***** válasza:
6%

Önmagában a férfiak felé nincs empátia.

Nézd meg, hogy itt vagy a Facebookon hogy fogadnak pl egy férfi öngyilkost.

Nem csoda, hogy más helyzetben sem jobb a helyzet.

febr. 2. 15:15
 6/45 anonim ***** válasza:
85%
Te neked mivel lenne jobb ha sajnálnának téged? Nem értem komolyan.
febr. 2. 15:22
 7/45 anonim ***** válasza:
82%
5# Ezt még alá is írnám, mert valós társadalmi probléma hogy a férfiakat nem engedik kb érezni és gyengének lenni (toxikus férfiasság), de ne haragudj mikor az oldalon konkrétan csak úgy tudnak panaszkodni a férfiak hogy konkrétan alázzák az összes nőt mert akármi miatt nem őket választotta,ott ne haragudj de sajnálja őket a lőtéri kutya miközben az egójuk meg hatalmas és fel se fogják hogy esetleg velük van valami gond
febr. 2. 15:26
 8/45 anonim ***** válasza:
25%

Mert a magyar egy kipcsák nép, akik harcosak: a nők is.

Másrészt: Gyúúúúrcsán jelentős időszakában (azaz 2006-tól 2010-ig) minden percben ugatta a társadalom minden tagja, hogy "vége a jóléti társadalomnak, nem kell ide <pl.:> segély.

Akkor hova várnál empátiát a társadalomtól?

febr. 2. 15:27
 9/45 A kérdező kommentje:

#1, #2

Nézzétek meg az ezzel kapcsolatos kérdéseket, videókat.

De nem is 15-17 centivel szoktak aggódni :D

Én nem vigaszt várok. A 2. mondatod viszont igaz, de nem válasz a miértre. Sok más problémával empatikusak.

Sajnos ez is igaz, de a miértje érdekelne.

Engem nem kell sajnálni. A kérdés se ez, ha nem tűnt fel.

febr. 2. 15:35
 10/45 anonim ***** válasza:
92%

Az én farkam kicsi. A barátnőm tisztában van ezzel, ki is mondja. Szeretjük egymást, a szex is jó, nem ettől lesz jó a szex. De közben, nem is annyira elhanyagolható téma, mint azt egyesek mondják. Sajnos ez az elhanyagolás vezet komplexusokhoz.

Nálunk ki van mondva hogy a kis méretű (13cm) farkam miatt jobban oda kell tennem magam a nyalásban. Van egy vibrátora, ami jóval nagyobb, azzal izgatom őt sokszor. Beszereztünk egy felcsatolható műpéniszt, ami belül üreges, ezzel úgy tudom dugni, hogy is 100%-ban élvezi, hogy kitölti őt.

Igazából a lényeg h ne kezeljük úgy ezt a problémát mintha nem létezne, ugyanakkor nem is a világ legnagyobb problémája. Ha nincs belőle komplexus, lehet kezelni a dolgot.

febr. 2. 15:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!