Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők niért méret mániások?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők niért méret mániások?

Figyelt kérdés

Ha vonzalomról van szó, a férfi magassága a legfontosabb külső tulajdonsága.

Szexnél pedig a farok méret a mindenük. Elég csak megnézni a szexpartnerkeresőket + akiről elterjed, hogy nagy neki, ahhoz mennek a nők.

ápr. 15. 17:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
60%
#20 ő is direkt volt ilyen, kicsit túlságosan elkényeztették gyerekkorában. A külsejétől nem lett férfiasabb szegényke.
ápr. 15. 19:44
 22/71 anonim ***** válasza:
0%

21.

Engem apai ágon inkább terrorizáltak gyerekkoromban és emiatt vagyok ilyen. Nem is tudok a klasszikus "férfi mintákkal" mit kezdeni. (Ui: Nem is hiányzik, hogy olyan legyek, max annyi a hátránya, hogy kevés kapcsolatom volt életemben, de ne bumm. Túlélhető.)

ápr. 15. 19:48
 23/71 anonim ***** válasza:
52%
12 vagyok: Nem, kérdező, biszexuális nő vagyok.
ápr. 15. 19:50
 24/71 anonim ***** válasza:
17%

180 cm fölött nem lehet egy férfi vadászpilóta, forma 1 versenyző, tengeralattjárós, harckocsizó, a középkori újkori lovassági harcmodornál/alakulatoknál is nagy előny volt a 180 cm alatti magasság az alacsony súlypont miatt szóval: huszár, lovasijász, páncélos vitéz stb...

Jó pár küzdősportnál csak hátrány a magasság, főleg földharcnál, de sok profi harcos sem épp égi meszelő pl Tyson: 175 cm Mcgregor szintén és még sorolhatnám. Ennyit a védelmező magas pasikról, agyament hülyeség ez a nőktől.

ápr. 15. 21:30
 25/71 anonim ***** válasza:
59%
#24 akkor ti incelek miért a magas nagyfarkú pasikra vagytok ráizgulva? Nem kéne rájönni, hogy nem ez a legfontosabb?
ápr. 15. 21:33
 26/71 anonim ***** válasza:
48%
Nem incel vagyok, küzdősportoló viszont igen elég régóta (15 év), eddig nálamnál magasabbtól nem kaptam ki, 174 cm vagyok, aki velem kb egymagas vagy alacsonyabb jóval veszélyesebb tud lenni.
ápr. 15. 21:40
 27/71 anonim ***** válasza:
43%

Van akinek fontos a méret☝🏻

Akinek pl kicsi a farka meg nagyon vékony, meg se kérdezd hogy miért hagytam el…..

Mert borzalom volt vele a szex.

A szex mind2 félnek kell hogy jó legyen. Nem csak az egyiknek.

Ő élvezkedik rajtam , meg 10 évvel fiatalabb vagyok, vékony, én meg a vele való szex közben nem érzek semmit?

Hát kösz szépen!

Hiába volt magas, elhagytam!

Kicsi volt a farka, elköteleződési fóbiája volt, másokkal ment kirándulni, pizzázni, meg moziba. Oké hogy nem én voltam élete szerelme, de hogy még az ágyban se tudjon nyújtani semmit, az már nem javítható a számomra.

ápr. 15. 21:43
 28/71 anonim ***** válasza:
60%
#27 nőként írom, hogy ott más tulajdonságaival lehetett probléma, nem a méreteivel. A szexben inkább az önző személyisége, és a rossz technikája okozhatta a pocsék teljesítményt
ápr. 15. 22:19
 29/71 anonim ***** válasza:
56%

27# nő igazat mond.

Ha jó hosszú a f@rk@ az adott pasinak több pózt is ki tud próbálni a nővel és a nőnek is lehet nagyobb fenek.

De exem azt mondta hogy talán a vastagság még fontosabb, mert azt nagyon határozottan lehet érezni.

Meg hát azért tudni kell mit szeret az adott nő és úgy kell csinálni. Ehhez meg azért kell vmi érzék is azért.

ápr. 15. 22:22
 30/71 anonim ***** válasza:
40%

Nem.

Veszettül vékony volt.

Mint egy tampon…..

ápr. 15. 22:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!