Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők niért méret mániások?
Ha vonzalomról van szó, a férfi magassága a legfontosabb külső tulajdonsága.
Szexnél pedig a farok méret a mindenük. Elég csak megnézni a szexpartnerkeresőket + akiről elterjed, hogy nagy neki, ahhoz mennek a nők.
Nekem tsak az ordenàré nagy pömpölőmet szeretik.
Mivel az itteni nomenklatúra szerint még alacsony is vagyok, így extra nagynak mutat...🥱🥱🥱🥱🤡🥱🤡🥱
A kiszemeltem 176 centi, és a leghelyesebb férfi, akit valaha láttam.
A méret pedig igazán nem mérvadó. Az sokkal inkább, hogy ügyesen tudja használni. Egy kisebb pénisz is lehet elegáns, izgató formájú.
Mondjuk, én nem is vagyok hetero.
Csak az, hogy félelmetesebb egy alacsony, izmos férfi, mint egy magas, vékony.
Szétnéztem. Azért a kérdés.
Köszi a dicsekvést, jó neked. Szeretem a pozitív, sikersztorikat. Azért a magasságnál pár centi vagy a pénisznél, nagyon más kategória az arányok miatt.
Meleg férfi vagy?
Olyan vicces, hogy a pasikák itt a gyakorin konkrétan beleőrülnek a méretmániájukba, utána meg az egészet ráverik a nőkre, mintha miattuk lenne :D
Istenem, buta kisfiúk. Bárcsak valami hasznosabbal töltenék az időt, a farokméregetés helyett. Marhára nem férfias, annyit elárulok.
#16, ahogy irtad is, ők nem férfiak.
2, ők csak felül vannak reprezentàlva, azaz pàr elmebeteg naphosszat ràér, h itt nyígjon.
Csak nem kicsi a dákód, kérdező? HAHA!
Csak nem alacsony is vagy-e? HAHA!
Legyél magas és legyen nagy a bránered is, probléma megoldva. Nem olyan nehéz az!
#17 igen, ebben igazad van, a -Férfiak- kinőnek ebből a hülyeségből egy bizonyos életkort betöltve.
Számomra nőként a legférfiasabb ismerőseim pont alig 170-175 cm magasak... a 188 centis pasi ismerősöm meg egy k.rva primadonna volt... de mindegy, a gyakoris incelek a magas pasikba szerelmesek, ennyi.
"a 188 centis pasi ismerősöm meg egy k.rva primadonna volt"
Heh, szimpatikus arc, mert én is ilyen vagyok :D Csak direkt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!