Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők niért méret mániások?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők niért méret mániások?

Figyelt kérdés

Ha vonzalomról van szó, a férfi magassága a legfontosabb külső tulajdonsága.

Szexnél pedig a farok méret a mindenük. Elég csak megnézni a szexpartnerkeresőket + akiről elterjed, hogy nagy neki, ahhoz mennek a nők.

2024. ápr. 15. 17:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 A kérdező kommentje:

Nem én tehetek róla, hogy neked minden az.

2024. ápr. 16. 15:07
 52/71 anonim ***** válasza:
55%
Haha, kérdező, költözz el Rinyaszentkirályra, az a neked való hely :P
2024. ápr. 16. 15:08
 53/71 anonim ***** válasza:
43%

"Nem számít? Akkor jó szexet 5 centis farokkal. Túl nagy kb nem létezik."

Egyszer volt dolgom 19 centissel és nekem fájt, szóval létezik túl nagy. Ezért én inkább a kisebbet preferálnám, ettől függetlenül azt mondom nem számít, mert az illetővel erre is kerestünk megoldást.

5 centissel, illetve ilyen extrém kicsi mérettel nem találkoztam, olyan példát hozol, ami a társadalom 0,01% érinti, nem reális ilyenről beszélni.

Az a baj, hogy ti amikor azt mondjátok, hogy nagyon fontos a méret, akkor azt értitek alatta, hogy nem mindegy, hogy 12 vagy 16. Nekem személy szerint mindegy. Biztos van, akinek nem mindegy. És olyan is biztos van, akinek nem mindegy, de azt hazudja, hogy mindegy. Nincs ilyen, hogy "a nők", és hogy "a nők" tagadják. Emberek vannak, mindenki saját véleménnyel.

2024. ápr. 16. 18:12
 54/71 A kérdező kommentje:

A "nem számít" azt jelenti, hogy 5cm és 20cm között nincs különbség. Ezért hülyeség ezt írni. Nem mondod, hogy meg tudtátok oldani a 19 centivel? Meglepő... ja nem. Gondolom 10 centivel is megoldottad, hogy életed orgazmusát okozza...

Mi a kisebb, amit preferálsz? 16cm?

Mindegy, hogy 12cm vagy 16cm? Jól van, hogyne :D Trollkodj máshol.

2024. ápr. 16. 19:18
 55/71 anonim ***** válasza:
63%

"Mindegy, hogy 12cm vagy 16cm?" - Így van.

"Jól van, hogyne :D Trollkodj máshol." - Innentől kezdve mindegy, hogy mit mondok, neked úgyis minden hazugság, ami nem egyezik a világról alkotott képeddel.

2024. ápr. 16. 19:39
 56/71 anonim ***** válasza:
77%
A kérdezőnek az is baj, ha egyetértenek vele, és az is baj, ha nem. Mint egy hisztis kiskamasz.
2024. ápr. 16. 21:03
 57/71 A kérdező kommentje:
Kérdeztem, hogy mi az a kisebb, amit preferálsz, de arra se válaszoltál.
2024. ápr. 17. 09:27
 58/71 anonim ***** válasza:
33%

58.

Kb 10 és 18 között szerintem teljesen mindegy, hogy mekkora.

Olyan szinten mindegy, hogy a 12 nem lesz rosszabb, mint a 16. Hogy melyiket fogom preferálni a kettő közül, az a tulajdonosától függ.

2024. ápr. 17. 10:56
 59/71 A kérdező kommentje:
10cm és 18cm teljesen máa érzés. Majdnem duplája/fele. Hogy lehetne már ez mindegy?
2024. ápr. 17. 11:21
 60/71 anonim ***** válasza:
17%

60.

Nem érted a lényeget, arany tesókám. Olyan téren mindegy, hogy pl. tökmindegy mekkora, ha mellé nem tökéletes a tested. Akkor ez nem fog javítani, teljesen mindegy, milyen...

2024. ápr. 17. 11:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!