Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehet egy körülmények áldozata férfi ?
Később talán részletesen leírom mi vezetett ide. De most röviden :
- kövér vagyok
- nincs lakásom és autóm
- szakmunkás + 2 éves érettségim van csak
- 310 ezres melóm van
- utálom az embereket azért mert nem tudok így nőt szerezni
41
De én voltam vékony meg sportos testalkatú is. A betegsegeim előtt. Talán kezelhető lenne ha járnék orvoshoz. De a korábbi rossz tapasztalataim miatt nem megyek már semmi gondommal orvoshoz. Ha lenne egy lelki társam , úgy elkiserne , stb… talán újra normális testalkatú lehetnék. De egyedül nincs energiam járni orvosrol - orvosra.
43
Légynek se tudnék ártani. És állatvédő vagyok. Ha nyernék a lottón az tuti pl egy macskamenhelyt nyitnék orvosokkal.
Ezek a fantáziák amíg gyötörnek hogy vírus , világvége , haljon meg a világ 95 % csak gyenge pillanataimban jönnek elő. Amikor már nagyon magányos vagyok és elkeseredett. Ha lenne barátnőm akkor rögtön semmi ilyen gondolatom nem lenne. Még az idős embereket is at segíteném a zebrán.
46
Az életben semmire nincs garancia. Viszont a teli has, üres zacsi nagyon motiváló lehetne számomra. Lenne velem nő az biztos ahhoz vezetne hogy lefogyjak.
Körülmények áldozata?
A férjem is!
Gyerekkorában éhezett, anyukája elitta a pénzt.
18 évesen elkezdett dolgozni 3 műszakban , de elköltözött albérletbe mert nem volt saját szobája sem, 3 testvére mellett.
3 műszak mellett érettségizett.
Utána 2 év technikum, azután Budapesti Műszaki Egyetem. Még mindig 3 műszakban és albérletben.
Így került irodába környezet mérnökként.
Első házassága alatt pedig még 2 diplomát szerzett.
Vállalkozást indított 15 éve.
Mindig akart tenni, mindig szorgalmas volt. Sportolt, tanult, azt mondta nekem hogy az hajtotta hogy szegények voltak és ezért felnőtt korában retteg a szegénységtől.
Nem is egy tanult család, nem is egy gazdag család ahonnan jött.
Én meg ő mellette tettem le a jogsit, érettségiztem le, most megyek szeptembertől egyetemre.
Nekem meg hasonló rossz volt a szüleimmel, elkérték a fizetésemet és folyamatosan bántottak hogy nem vagyok képes semmire, soha nem lesz jogsim, soha nem lesz érettségim.
Ki lehet jönni bármilyen gödörből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!