Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tehet egy körülmények...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehet egy körülmények áldozata férfi ?

Figyelt kérdés

Később talán részletesen leírom mi vezetett ide. De most röviden :

- kövér vagyok

- nincs lakásom és autóm

- szakmunkás + 2 éves érettségim van csak

- 310 ezres melóm van

- utálom az embereket azért mert nem tudok így nőt szerezni

2024. ápr. 2. 05:57
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 A kérdező kommentje:

41

De én voltam vékony meg sportos testalkatú is. A betegsegeim előtt. Talán kezelhető lenne ha járnék orvoshoz. De a korábbi rossz tapasztalataim miatt nem megyek már semmi gondommal orvoshoz. Ha lenne egy lelki társam , úgy elkiserne , stb… talán újra normális testalkatú lehetnék. De egyedül nincs energiam járni orvosrol - orvosra.

2024. ápr. 2. 09:17
 42/64 anonim ***** válasza:
94%
Utálod az embereket, irigy vagy és dominálni akarsz. Ez valószínűleg látszik rajtad, és sokan nem találják vonzónak.
2024. ápr. 2. 09:17
 43/64 anonim ***** válasza:
100%
Nos, a nőknek sincs kedve azt várni, hogy úrrá legyél a tunyasàgodon. Egyébként sem garantált, nálad meg főleg nem, hogy változni fog a helyzet.
2024. ápr. 2. 09:19
 44/64 A kérdező kommentje:

43

Légynek se tudnék ártani. És állatvédő vagyok. Ha nyernék a lottón az tuti pl egy macskamenhelyt nyitnék orvosokkal.

Ezek a fantáziák amíg gyötörnek hogy vírus , világvége , haljon meg a világ 95 % csak gyenge pillanataimban jönnek elő. Amikor már nagyon magányos vagyok és elkeseredett. Ha lenne barátnőm akkor rögtön semmi ilyen gondolatom nem lenne. Még az idős embereket is at segíteném a zebrán.

2024. ápr. 2. 09:21
 45/64 anonim ***** válasza:
84%
Előbb változtass aztán akarj barátnőt.
2024. ápr. 2. 09:26
 46/64 A kérdező kommentje:

46

Az életben semmire nincs garancia. Viszont a teli has, üres zacsi nagyon motiváló lehetne számomra. Lenne velem nő az biztos ahhoz vezetne hogy lefogyjak.

2024. ápr. 2. 09:27
 47/64 anonim ***** válasza:
92%
Egy nő sem szeretne egy depressziós, változtatni nem akaró személyt. Nem lehet ennyire egy személyre építeni az életed, hogy majd ha lesz, akkor mindent meg fogok csinálni. És ha elhagyna? Akkor mi lenne? Előtted a változás lehetősége, hogy jobbà tedd az életed, hogy legyen végre barátnőd. Menj el orvoshoz, beszéljetek, hogy mit lehet tenni, és ahhoz mérten. Hidd el, hogy sokkal jobban éreznéd magad, ha elindulnál a változás útján, nőne az önbizalmad, és büszke lehetnél magadra, amiért teszel magadért. Te is vonzó személyt szeretnél, a nők is. Nincs személyiség alapján szerelem. Ha nem is az anyagiakon, akkor a külsődön változtass és az egészségi állapotodon. Akkor máris más esélyekkel indulsz.
2024. ápr. 2. 09:35
 48/64 A kérdező kommentje:
Egy sikertelen férfi mégis hogy ne legyen depressziós ? 20 évesen még oké tartja magát. De 30 felett már elfogyott a türelme.
2024. ápr. 2. 10:00
 49/64 anonim ***** válasza:
90%
Ismerkedni kéne olyan nőkkel akik hasonló szinten vannak mint te. Persze ha ott se van esélyed akkor lejjebb kéne adni legalább egy pár kilót és gyűjteni pénzt továbbtanulásra, hogy jobb munkahelyed legyen.
2024. ápr. 2. 10:02
 50/64 anonim ***** válasza:
85%

Körülmények áldozata?

A férjem is!

Gyerekkorában éhezett, anyukája elitta a pénzt.

18 évesen elkezdett dolgozni 3 műszakban , de elköltözött albérletbe mert nem volt saját szobája sem, 3 testvére mellett.

3 műszak mellett érettségizett.

Utána 2 év technikum, azután Budapesti Műszaki Egyetem. Még mindig 3 műszakban és albérletben.

Így került irodába környezet mérnökként.

Első házassága alatt pedig még 2 diplomát szerzett.

Vállalkozást indított 15 éve.

Mindig akart tenni, mindig szorgalmas volt. Sportolt, tanult, azt mondta nekem hogy az hajtotta hogy szegények voltak és ezért felnőtt korában retteg a szegénységtől.

Nem is egy tanult család, nem is egy gazdag család ahonnan jött.

Én meg ő mellette tettem le a jogsit, érettségiztem le, most megyek szeptembertől egyetemre.

Nekem meg hasonló rossz volt a szüleimmel, elkérték a fizetésemet és folyamatosan bántottak hogy nem vagyok képes semmire, soha nem lesz jogsim, soha nem lesz érettségim.

Ki lehet jönni bármilyen gödörből!

2024. ápr. 2. 10:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!