Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag férfi lehet hogy elrejti anyagi körülményeit?
Figyelt kérdés
Szándékosan. Hogy átlagosnak gondolják?
Miért tenne ilyet? Direkt megnehezítené a dolgát mondjuk az ismerkedésben?
Nem akarja, hogy a pénzéért szeressék. Sokan anyagi helyzettől függetlenül akarnak egy valódi párt találni, aki nem hagyja őket szarban akkor se, ha valamiért leürül a számla. Akik a pénzükkel kérkedve keresnek párt, azok általában a pénzükkel fogják meg a másikat, nem a személyiségükkel.
2021. szept. 6. 11:12
3/13 anonim válasza:
Ne mondd már, hogy még egyetlen mesét/filmet se láttál, ahol a gazdag átlagembernek öltözve keresi párját. Miért nehezítené meg a dolgát azzal, hogy önmagára helyezi a hangsúlyt az anyagi helyzete helyett? Nem kell éveken át rejtegetni a vagyont, de ha az ismerkedés elején kiderül, könnyen ki lehet fogni egy pénzéhes r*bancot.
2021. szept. 6. 11:12
4/13 anonim válasza:
Kiszűri a pénzéhes p1csákat. Én is vonattal megyek első randira pont ezért.
2021. szept. 6. 11:17
5/13 anonim válasza:
Az aranyásók ellen csinálja. Tegnap tettem fel ide egy ismerkedős kérdést. Első kérdés nem rám, hanem a házamra irányult. Ha egy nő nem rám kíváncsi elsődlegesen, hanem hogy milyen anyagi javaim vannak az nálam is kuka. Manapság miért nem számít én milyen vagyok, nekem milyen tulajdonságaim vannak? 😔
2021. szept. 6. 11:23
6/13 anonim válasza:
Kivàgnàm az ilyen pasit, kell a fenének gazdag, jobb ezt màr az elején tudni hogy ne raboljuk egymàs idejét.
2021. szept. 6. 11:29
7/13 anonim válasza:
Sosem mentem első randira autóval. Az elején semmit nem akarok elmondani az anyagi helyzetemről.
2021. szept. 6. 11:59
8/13 anonim válasza:
Ennek nem szimplán az lehet az oka, hogy ismerkedésnél szűrni akar.
Nem egy olyan embert láttam aki külsőre akár teljesen csóró is lehetne, olcsó ruhák, semmi drága feltűnéskedés, de közben meg annyira átlag felett keres, hogy nemigaz.
2021. szept. 6. 12:32
9/13 anonim válasza:
Én azon a vagyoni szintén vagyok amit mindenki lepontozna.
Feleségem mondja nálam csorobb kinézetű pasival soha nem randizott. Annyi hogy tisza volt a ruhám jó az illatom és udvarias voltam. Ja meg a kocsiból is régi autóval mentem de kipucoltattam előtte igy tiszta volt
2021. szept. 6. 12:50
10/13 anonim válasza:
8: én nem akartam szűrni.
Nem a pénzem ment randizni hanem én. Igy felesleges volt azt domboritani. Nomeg egy idő után az embet rájön hogy nincs kinek villogni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!