Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag férfi lehet hogy elrejti anyagi körülményeit?
Szándékosan. Hogy átlagosnak gondolják?
Miért tenne ilyet? Direkt megnehezítené a dolgát mondjuk az ismerkedésben?
Ennek mi értelme volna?
Nem unjatok még? Mit kell a vagyont tul problemazni. Egy gazdag ember is ugyanolyan ember. Nyilvan logikus hogy elso randik idejen nem fogja elmondani. En is ezt tennem a helyebe. Nem csak az aranyasok miatt hanem onmaga miatt is, mert tul parazza tobbsege a szimpla ismerkedest ami atlag fizetessel is vagy osszejon vagy nem.
Ugy unom mar ezeket a kerdeseket. En ha kifognek egy gazdag pasit es ha meghivna egy barati vagy rokoni talalkozora es a noi ismerose vagy a testvere kerdezne a pasira mutatva hogy a tied(marmint arra gondol, hogy az en randi partnerem)? Mire en mondanam hogy igen majd megmutatnak a vagyonat arra meg azt mondanam hogy nem, az mar nem az enyem.
Miert kell minden norol feltetetelezni, hogy aranyaso. Ezzel az erovel meg minden no gondolhatna hogy csak szexre kell egy welness hetvegere ahol egy meghittnek alcazott vacsi utan paparazzikal lesben fotozva csak egy legy ottra kell a no.
Az csoppet se fordul meg a fejetekben hogy vannak nok akik nem akarnak eltartottak lenni.
Nekem volt ilyen exem, aki így csinált, majd kiderült, hogy nagyon gazdag Aztán persze kiderült az is, hogy alapvetően minimál életszínvonalat tart fent, ami még nekem(szegényebb családból jöttem) is ciki volt, csak szereti gyűjteni a drága tárgyakat, de az életszínvonala egyszerűen igénytelen minimál.. megjelenés borzalmas, a legrosszabb nadrág, lakáskörülmények szintén, de többmilliós tárgyak, azok bezzeg kellenek, de pl a haját magának festi(képzelheted, hogy nézett ki).
Nem tudom hogy lehet így létezni, hogy felveszi a gyűrött, minőségtelen holmit meg a méregdrága napszemüveget vagy órát, esetleg cipőt mellé.
Azért a H&M szinten legyen már valaki, legyen tiszta és ápolt, meg lehessen vele jelenni bárhol. Nekem csak ennyi igényem van megjelenés terén, nem szeretem a hivalkodó dolgokat, nem szeretem a látszó márkajelzést vagy az ismert márkák felismerhető mintáit.
Vigyázz, mert a megjelenés árulkodó, mire hajlandó költeni, és mire nem, mit tart fontosnak. Ha leharcolt a külseje, nem tartja fontosnak, azt fogod nézni éveken át. És ezt még úgy mondom, hogy én nem vagyok férfi manikűr, pedikűr, kozmetikus híve, de azért van egy szint. Ő egyébként megcsináltatta a körmeit, de a zakóján olyan ráncok voltak, mintha rajta aludt volna.
A normál életszínvonalon élő gazdag ismerőseim átlagos ruhákat hordanak, odafigyelnek a megjelenésükre, és emellé van egy két drágább holmijuk, telefon, óra. Aki normális, nem fog szélsőségesen szegénynek és igénytelennek látszani, csak nem beszél pénzügyekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!