Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfivel szakítottál már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfivel szakítottál már lakhatási körülményei miatt?

Figyelt kérdés
Koszos albérlet, tömegszállás másokkal, ilyesmi.

2020. aug. 21. 23:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%

Össze se jöttem vele.

Szobát bérelt és onnan akart volna hozzám költözni pár hét ismeretség után.

2020. aug. 21. 23:28
 2/12 anonim ***** válasza:
54%
Férfi vagyok, de még nem láttam ehhez hasonlót ismerősi körömben. Ha a nő tényleg szereti a férfit, de egyiküknek sincs alátéve ingatlan, akkor vagy a nő is beszáll az anyagiakba azzal hogy többet dolgozik, vagy kiköltöznek külföldre együtt vagy stb. együtt oldják meg ezt a problémát. Ha meg a nő csak a kényelem miatt akar egy férfi mellett lenni, akkor végül semmi nem lesz neki elég. Mindig egyre többet és többet akar a férfitől majd.
2020. aug. 21. 23:30
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
A kosz zavarna, de egyébként, ha tisztességes, dolgos akkor nem zavarna, ha csak szobát bérel vagy szállón van átmenetileg. De ha már évek óta, és nem tud szintet lépni akkor felejtős.
2020. aug. 21. 23:31
 4/12 A kérdező kommentje:

# 1

Túl gyanús volt, hogy rád akar akaszkodni?

2020. aug. 21. 23:32
 5/12 anonim ***** válasza:
97%
Nekem a barátom jelenleg nem túl vállalható körülmények között él a családjával, de még nagyon a kapcsolat elején vagyunk, így nem aludtam nála egyszer sem (haza sem akart volna vinni, mert szégyelli). Hamarosan albérletbe fog költözni, szóval ez is megoldódik majd.
2020. aug. 21. 23:32
 6/12 anonim ***** válasza:
95%
1-es vagyok: Többek között ez is gond volt.
2020. aug. 21. 23:34
 7/12 anonim ***** válasza:
76%
Nem ez alapján ítéltem meg senkit.
2020. aug. 21. 23:38
 8/12 anonim ***** válasza:
87%
#1: én is jártam így. Két hét isnerettseg után akart volna hozzám költözni az alberletebol.
2020. aug. 22. 00:14
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Olyan volt, hogy felmentem, és olyan kosz volt és büdös, hogy menekültem. Csak azért, mert albi, nem. Lehet igényesnek lenni albiban is.
2020. aug. 22. 17:41
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Koszos, lepukkant lakáska az üllői mentén a zajban és szerinte ez mennyire kiváló dolog.
2020. aug. 22. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!