Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfivel szakítottál már lakhatási körülményei miatt?
Figyelt kérdés
Koszos albérlet, tömegszállás másokkal, ilyesmi.2020. aug. 21. 23:19
1/12 anonim válasza:
Össze se jöttem vele.
Szobát bérelt és onnan akart volna hozzám költözni pár hét ismeretség után.
2/12 anonim válasza:
Férfi vagyok, de még nem láttam ehhez hasonlót ismerősi körömben. Ha a nő tényleg szereti a férfit, de egyiküknek sincs alátéve ingatlan, akkor vagy a nő is beszáll az anyagiakba azzal hogy többet dolgozik, vagy kiköltöznek külföldre együtt vagy stb. együtt oldják meg ezt a problémát. Ha meg a nő csak a kényelem miatt akar egy férfi mellett lenni, akkor végül semmi nem lesz neki elég. Mindig egyre többet és többet akar a férfitől majd.
3/12 anonim válasza:
A kosz zavarna, de egyébként, ha tisztességes, dolgos akkor nem zavarna, ha csak szobát bérel vagy szállón van átmenetileg. De ha már évek óta, és nem tud szintet lépni akkor felejtős.
4/12 A kérdező kommentje:
# 1
Túl gyanús volt, hogy rád akar akaszkodni?
2020. aug. 21. 23:32
5/12 anonim válasza:
Nekem a barátom jelenleg nem túl vállalható körülmények között él a családjával, de még nagyon a kapcsolat elején vagyunk, így nem aludtam nála egyszer sem (haza sem akart volna vinni, mert szégyelli). Hamarosan albérletbe fog költözni, szóval ez is megoldódik majd.
6/12 anonim válasza:
1-es vagyok: Többek között ez is gond volt.
7/12 anonim válasza:
Nem ez alapján ítéltem meg senkit.
8/12 anonim válasza:
#1: én is jártam így. Két hét isnerettseg után akart volna hozzám költözni az alberletebol.
9/12 anonim válasza:
Olyan volt, hogy felmentem, és olyan kosz volt és büdös, hogy menekültem. Csak azért, mert albi, nem. Lehet igényesnek lenni albiban is.
10/12 anonim válasza:
Koszos, lepukkant lakáska az üllői mentén a zajban és szerinte ez mennyire kiváló dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!