Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 éves nő vagyok, soha nem volt még 1-2 hónapnál hosszabb kapcsolatom, mindig velem szakítottak. Már ne is nagyon reménykedjek párban, ugye?
#2 Egyrészt mindegyikre a válasz: igen. Másrészt ahogy a környezetemben látom, ez az "előbb magadat kell ismerned" egy bullshit. Emberek képesek a szöges ellentétét gondolni magukról, mint amilyenek valójában és sorban állnak előttük.
#4 Ha tudnád hány olyan férfinek adtam esélyt, akiről már kilométerekről látszott, hogy szóba se kellene állni vele, de mondom hátha... Még a negatív elvárásaimat is alulmúlták.
27 évesen ugyanezek a dolgok történtek meg velem is .Naív voltam,nem adtam magam egykönnyen.Nem taktikából,,egyszerűen csak be zárkóztam.Rengeteg udvarlóm akadt akkoriban,de két olyan kapcsolatom volt aminek nagyon örültem hogy van.Azt hittem végre 26-27 évesen végre én is boldog lehetek.Két hétnél tovább egyik sem tartott az én hibámból.
Akkor már görcsösen ragaszkodtam,és ők meg menekültek.
Volt ideálom,de 27 évesen nem az ideálomat kerestem tovább,az igényeimet,amik nem is voltak nagy igények ,lejjebb adtam és csak azt néztem,hogy azt a fiút válasszam ,aki nem csak szexre akar,aki hűséges és megbízható.Rájöttem,hogy nyitnom kell és nem szabad bezárkózni.28 évesen meg is találtam a férjemet,akivel 16 éve élünk boldog házasságban
"Egyrészt mindegyikre a válasz: igen."
Ha ismered magad, tudod, mit csinálsz rosszul, miben kéne változtatnod stb. akkor minek írsz ki ide kérdést? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!