Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 éves nő vagyok, soha nem volt még 1-2 hónapnál hosszabb kapcsolatom, mindig velem szakítottak. Már ne is nagyon reménykedjek párban, ugye?
#29 "Szakembereket" hurrogok le? Szerintem nem az a mérce, hogy valaki többszázezret megkeres egy előadással, meg tréningekkel, ha esetleg ezek a "életvezetési tanácsadók" valami tudományos munkát, de legalább egy szakirányú diplomát fel tudnak mutatni, akkor lenne értelme tőlük bármit elolvasni vagy segítséget várni, de addig nem hiszem, hogy az én, vagy bárkinek a problémáin valóban segíteni tudnának.
"Nekem sem kéne olyan barátnő, aki szinte válogatás nélkül odadobta magát a pasiknak. Majd ha rendbe teszi magát lelkileg, mentálisan, akkor talán."
Ezt te hol olvastad? Mert én nem írtam ilyet. Az, hogy olyanokkal elmentem randizni, akiket amúgy ránézésre kellett volna visszautasítanom, egy kávét jelent kb., nem többet.
Kicsike, nagyon sok amerikai színésznek NEM színész a végzettsége, mégis befutott, elismert, Oscart-díjas emberek lettek.
Pl. Bruce Willis. Szóval akkor őket is leszólod, hogy mit csinálnak a képernyőn szakmai végzettség nélkül?
Ja és nehogy azt merd mondani, hogy az más. Nem, nem más.
Mivel még mindig nem írtad le, hogy te mit tettél le az asztalra, ezért gondolom a válasz erre a semmit. Talán egy üres életű munkanélküli siránkozik itt jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!