Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mély szegénységben elő férfi milyen esélyekkel indul társkeresés terén? Nők ti szakítanátok egy olyan férfival aki rossz körülmények között élne?
Ha a legkisebb igyekezete sincs meg, hogy változtasson, semmilyen eséllyel nem indul.
Ha mély szegénységbe született de mindent megtesz azért, hogy kitörjön belőle, azt el tudnám képzelni. De csak ha meg is teszi, nem csak mondogatja.
Szakítanék vele, ha azt látom rajta, hogy jó így neki és még csak arra sem hajlandó, hogy lefesse a penészes falat, mert ő szegény.
A szegénység nem ok az igénytelenségre.
Feltételezem nem ilyen körülmények között akarja leélni az életét.
össze se jönnék vele valószínűleg.
A víz és áramnélküliség nem a derékig érő hajamnak való, ami napon, magától száradva lapos és rasztás
Nem rossz esélyekkel indul mélyszegénységben lévő nőnél.
Amúgy se villany, se víz? Mi a munkája egy ilyen férfinak?
Hozzád képest én gazdag vagyok, pedig nem marad pénzem hóvégén még kajára se nagyon. De legalább tiszta helyen élek (igaz, emiatt nem marad pénz a végére, mert nagyon ügyelek rá, hogy tiszta helyen éljek és fentartsam a látszatát, hogy minden rendben az életemben, holott nem).
Áram nélkül hogyan írsz itt...? Mélyszegénységben a wifi telefon annyira nem szokott rendszeres lenni.
Én ezt aláírom és tisztelet neki, de a kérdező egy áram és víz nélküli házat ír. Na onnan kitörni már kell a szerencse is. Olyan dolgokat kell nélkülöznie ami mindenki más számára természetes.
Azért faterod gondolom nem egy ilyen - bocsánat a kifejezésért - putriban élt, mint amiről a kérdező ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!