Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tehet egy körülmények...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehet egy körülmények áldozata férfi ?

Figyelt kérdés

Később talán részletesen leírom mi vezetett ide. De most röviden :

- kövér vagyok

- nincs lakásom és autóm

- szakmunkás + 2 éves érettségim van csak

- 310 ezres melóm van

- utálom az embereket azért mert nem tudok így nőt szerezni

2024. ápr. 2. 05:57
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
100%

Csak az elsővel és utolsóval vannak problémák, de mind a kettővel lehet tenni. Nincs teljesen saját lakásom, kevesebbet keresek, párom még kevesebbet keres, boldogan élünk együtt, folyamatosan utazgatok állandóan, én már lefogytam. (Bár nekem kevesebbet kellett fogyni és gyerek nincs tervben.)

35/F

2024. ápr. 2. 08:16
 22/64 anonim ***** válasza:
*...Mind a kettővel szemben lehet tenni.
2024. ápr. 2. 08:16
 23/64 anonim ***** válasza:
79%
Tovább zabálhatsz, azt teheted. Máshoz úgyis lusta vagy.
2024. ápr. 2. 08:27
 24/64 anonim ***** válasza:
78%

30 évesen szívesen kezdtem volna egy ilyennel.

Most 42 vagyok, nem tehetem meg h elhizok mert a férjem sportol. Nem tehetem meg/így érzem.

Látok együtt túlsúlyos párokat, boldogok.

2024. ápr. 2. 08:29
 25/64 A kérdező kommentje:

26

Én nem töröltettem ki egy választ se. Ezek szerint valami olyat írtàl ami másnak nem jött be.

2024. ápr. 2. 08:34
 26/64 A kérdező kommentje:
Nem vagyok félénk. Sőt eléggé domináns amúgy a termeszetem.
2024. ápr. 2. 08:40
 27/64 anonim ***** válasza:
77%

Nem csak az a sok. Szomorú hogy más is, de azt nem írom le mert nincs kedvem a tiltáshoz.

Amúgy semmi olyat nem írtam ami ne lenne igaz. Oké, én nem finomkodom az emberekkel de totálisan megérdemlik ezt a stílust amit itt kapnak akik szándékosan provokálnak vagy nyafognak.

2024. ápr. 2. 08:40
 28/64 anonim ***** válasza:
82%

Ezt nőként írom neked. Soha nem késő tanulni! Ha betegséged miatt nem tudsz fogyni, meg kell tanulnod ezzel együtt élni, beszélj orvosokkal, hogy, mi a legtöbb amit tehetsz, és úgy hozd ki a maximumot magadból. Ezzel a sírással soha nem lesz nőd. Tessék összeszedni magad!

Kezdj el pénzt spórolni jogsira majd kocsira, kezdj el közben tanulni. De ez a ha én nekem nincs csajom másnak se legyen, ez egyik nőnél se jön be, sem a hiszti.

Egyébként lehet találni olyan nőt is, akivel közösen építhettek fel egy életet.

2024. ápr. 2. 08:41
 29/64 anonim ***** válasza:
29%

"régen is a pénzes pasikhoz adták lányaikat az edesapak"

Az 1853-as jobbagyfelszabaditaskor a nepesseg 90%-a jobbagy volt, a mezovarosokkal egyutt. A penzes pasik meg az unokatestverukkel hazasodtak.

39F incel

2024. ápr. 2. 08:42
 30/64 A kérdező kommentje:
De én kijövök a pénzemből. Nem akarok tovább tanulni, megszokott munkát otthagyni. Autót sem akarok. Nem érdekel a vezetés. És sokba is kerül fenntartani.
2024. ápr. 2. 08:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!